Sexy vecht-organisatie haalt flinke bak geld op Nieuws
Nieuws

Sexy vecht-organisatie haalt flinke bak geld op

Sexy vecht-organisatie haalt flinke bak geld op

Lingerie Fighting Championships (LFC), de MMA-organisatie waar dames in lingerie hun vechtkunsten vertonen, heeft niet stil gezeten tijdens de pandemie. Vandaag maakt LFC bekend voldoende geld te hebben opgehaald om de rest van 2021 evenementen te kunnen organiseren.

LFC stond wel even voor een uitdaging maar liet niet de kop hangen: ,,Covid-19 heeft zeker voor een aantal uitdagingen gezorgd", zegt CEO Shaun Donnelly. ,,Maar we zijn er sterker dan ooit doorheen gekomen. Als gevolg hiervan verwacht ik dat we over 30 tot 45 dagen weer actief zijn. "

Hete strijd

Door de pandemie zijn de fans op een andere manier gaan kijken naar evenementen. LFC maakte daar flinke stappen en merkte dat er aanwas kwam dus zal er een eigen PPV systeem worden ontwikkeld. Dus gaf Donnelly zijn team de opdracht om hun eigen pay-per-view-platform te bouwen. LFC ging haar evenementen live streamen. Dit trok ook sponsoren aan die flink investeren.

Donnelly realiseerde zich dat mensen honger hadden naar entertainment. ,,Ze bleven maar vragen wanneer ons volgende evenement zou zijn en ik bleef antwoorden‘ als fans weer mogen ’en uiteindelijk bedacht ik dat de fans er al waren. " Een realityserie en een derde jaarkalender met hete vechters voegde veel toe en houdt de fans bij de organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws