Sexy vecht Koningin Paige vanZant voelt nattigheid (video) Nieuws
Nieuws

Sexy vecht Koningin Paige vanZant voelt nattigheid (video)

Sexy vecht Koningin Paige vanZant voelt nattigheid (video)

Paige vanZant maakt volgende week zaterdag 5 februari haar debuut in het boksen met de blote vuist. Haar eerste Bare Knuckle debuut zal de blondie uitvechten met de doorgewinterde Britain Hart.

Voor VanZant die als Mma-vechter bij de UFC in de kooi stond. Zal het de eerste keer zijn dat zij een gevecht op wedstrijd niveau aangaat met de blote vuisten. BKFC, de organisatie achter het debuut van de sexy blondine heeft hoge verwachtingen van haar komst.

Zweet kraan

Om aan de verwachtingen te voldoen wil VanZant niets aan het toeval overlaten. En werkt zich tijdens de training letterlijk in het zweet. In een video die de vechtster op Instagram plaatste is te zien dat de trainingen super zwaar moeten zijn.

Het vocht loopt letterlijk uit haar isolerende trainingspak die zij ter demonstratie even uitwringt. Het zweet druppelt niet maar lijkt zo uit de kraan te komen.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/rico-vs-hesdy-kijken-alles-wat-je-weten-moet-en-meer/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws