Home / Nieuws / Sexy UFC-vechter over naaktfoto’s: ‘Het doet me niks’

Sexy UFC-vechter over naaktfoto’s: ‘Het doet me niks’

De Russische UFC-ster Alexandra Albu krijgt regelmatig naakt foto’s toegestuurd door perverselingen.

Toch houdt het de mooie Russische niet tegen om haar e-mails te controleren omdat ze graag contact houdt met haar fans. De sexbom ontvangt veel naakte lichaamsdelen in haar inbox die ze nog steeds zelf beheert. Albu zegt dat het belangrijk voor haar is om in contact te blijven met vaste fans die om advies en aandacht vragen.

Albu’s volgende gevecht in de Octagon is op 26 oktober in Singapore tegen de Konklak Suphisara in Thailand. Ze maakte haar UFC-debuut in 2015 en versloeg Izabela Badurek met een guillotine-choke tijdens UFC Fight Night 64. Hiermee zal Albu voor het eerst in haar professionele carrière twee keer in een kalenderjaar vechten.

Stelletje viezeriken

“De meest vieze foto die ik rechtstreeks heb ontvangen? Ik schaam me om het te zeggen. Ze stuurden me foto’s van ontblote geslachtsdelen. Veel vulgaire foto’s,” zegt Albu. Zij zegt dat ze haar best doet om geen ‘aandacht te geven’ aan de viezeriken.

De Rus, 29, reageert over het algemeen op vrouwelijke fans die willen afvallen. Ze deelt haar tips graag met toegewijde fans. Ze wees erop dat ze met haar online status van beroemdheid al lang een professional in dienst had kunnen hebben om haar sociale media-accounts te beheren, maar ze doet het liever zelf.

Dit bericht bekijken op Instagram

Растяжка для чего она нужна? Помогает восстановиться после физических нагрузок☝🏼защищает суставы от возможных травм ☝🏼Это более глубокое воздействие на ваши мышцы, лучше чем массаж 👌🏽 (Ненависть-это разрушающее качество ,не надо мне писать злобные комментарии про мой красивый зад,не разрушайте себя 😉) #mma #mmafighter #mmagirls #fight #fights #ufc #ufcrussia #ufcmoscow #workout #workhardplayhard #gym #training #stitchalbu #sashaalbu #alexandraalbu #personaltraining #shoulders #workhardplaydhard #girl #girls #stitch #coach #food #hungry

Een bericht gedeeld door Alexandra Albu (@stitchalbu) op

Bekijk ook

KOGELREGEN: Overvallers schieten bekende MMA-vechter neer

De MMA-vechter werd in een poging tot een overval in de borst geschoten. De overvallers ...

BREAKING: UFC kampioen Jon Jones doet afstand van titel

Jon Jones zegt dat hij de UFC Light Heavyweight-titel vacant stelt. Ook pleit hij voor ...

Jairzinho Rozenstruik einde zomer weer in actie bij de UFC

De Surinaamse UFC vechter Jairzinho Rozenstruik verwacht augustus of september weer in actie te komen. ...