Sexy MMA-vechtster krijgt eigen real life soap (video) Nieuws
Nieuws

Sexy MMA-vechtster krijgt eigen real life soap (video)

Sexy MMA-vechtster krijgt eigen real life soap (video)

Met haar recente optreden tijdens het Bellator 243 event waar zij Tara Graff bruut afstrafte viel de sexy knokker op. Aan het einde van haar gevecht deed zij haar befaamde 'twerk' beweging waar zij vaak ook over post op social media.

Loureda sprak onlangs met TMZ Sports en verklaarde dat haar carrière dit jaar met veel kansen is geëxplodeerd, wat allemaal te danken is aan het verslaan van Graff in de Octagon en het schudden met haar weelderige achterwerk.

Lekker schudden met die kont

"Verschillende talent managers hebben contact met me opgenomen om te proberen me toegang te geven tot entertainment en verschillende dingen te filmen, en eerlijk gezegd vind ik dat allemaal geweldig en dat is mijn doel aan het einde van mijn carrière", zegt Loureda.

Op dit moment herstelt Loureda nu 3-0 als prof, met 2 knockouts, van een oogblessure, maar ze hoopt in 2020 nog een keer te kunnen vechten. Wanneer de real life soap zal worden gefilmd is nog niet bekend. Dat het hete actie zal bevatten staat buiten kijf volgens Loureda.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws