Dit moet je zien; Sexy MMA vechtster gaat viraal en sloopt haar tegenstandster – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Dit moet je zien; Sexy MMA vechtster gaat viraal en sloopt haar tegenstandster

Dit moet je zien; Sexy MMA vechtster gaat viraal en sloopt haar tegenstandster

VIDEO: Sexy MMA vechtster gaat viraal, tegenstandster totaal verrast!

Wow … Na zo’n heet optreden in New York, heeft voormalig boks kampioene Heather Hardy zeker een mooie toekomst in MMA. Niemand had kunnen verwachten dat deze sexy dame (overigens geen katje om zonder handschoenen aan te pakken), zo een indruk zou achterlaten, dat haar optreden viraal ging.

Er is veel gepraat over hoe goed boksers het de laatste tijd in MMA zouden doen. Nou, gisteravond bij Bellator 180 in New York City, zagen we een boks pro absoluut domineren in haar MMA debuut. Heather Hardy is nu heet, en om veel redenen. Overigens is zij niet de enige mooie dame in het MMA of de vechtsport maar hoe zij ten tonele verscheen is nog nooit eerder vertoond.

Een ontzettend lekker ding

Niet alleen is ze absoluut verbazingwekkend in termen van uiterlijk, ze heeft handen zoals sloopkogels. Als een bokser, is ‘The Heat’ ongeslagen op 20-0 (1 NC). Ze heeft internationale boksentitels gewonnen in drie gewichtsklassen, en gisteravond begon zij een nieuw carrière pad.

Onnodig te zeggen, er waren veel ogen op haar gericht nadat haar weeg-out outfit compleet viraal ging. Heather Hardy’s outfit bij de Bellator 180 ceremoniële weeg-ins deed fans smullen … Of beter gezegd het niemendalletje waar in zij schaars gekleed was. Wie zegt dacht vechtsporters niet mooi kunnen zijn, laat staan sexy en heet?

Heather Hardy versus Alice Yauger

Hardy domineerde haar tegenstander absoluut. Het einde van de strijd was zo verrassend en brutaal als zouhet maar zou kunnen zijn. Bloedend, totaal mishandeld en volledig uit het veld geslagen, werd Yauger gered door de aanwezige scheidsrechter Big John McCarthy voordat de eerste ronde eindigde.

Met een eerste ronde afwerking nu op haar naam, is de MMA toekomst erg helder voor Hardy. Kijk hoe ze haar tegenstandster Yauger letterlijk sloopt in de ring:

Bekijk ook

China’s gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

Hij is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page