Sexy blonde MMA-vechter geschrokken om naaktfoto's Nieuws
Nieuws

Sexy blonde MMA-vechter geschrokken om naaktfoto's

Sexy blonde MMA-vechter geschrokken om naaktfoto's
Sexy blonde MMA-vechter geschrokken om naaktfoto's

Voormalige UFC-vechter Paige VanZant is geschokt toen fans na verwarring haar geld aanboden voor expliciete naaktfoto's.

VanZant die voorheen bij de UFC vocht tekende recent bij de BKFC, waar zij met de blote vuisten zal gaan boksen. En dat bloot is waar VanZant naast vechten bekend om is. Op haar Instagram-profiel plaatst VanZant vaak foto's met haar man, Austin Vanderford die zelf bij Bellator MMA vecht.

VanZant onthulde onlangs dat ze een misverstand had met haar volgers toen ze hen vroeg om "geld te sturen" om waardering te tonen voor haar posts op Instagram. VanZant reageerde door te stellen dat als haar volgers hun waardering voor haar foto's wilden tonen, ze haar gewoon geld op Venmo konden sturen.

Niet de bedoeling

En daar ging het mis, de fans begonnen geld te storten maar vroegen daar wel wat voor terug. Al snel vroegen deze om naaktfoto's van de vechter en haar man. "Vijf of tien mensen vroegen me toen om naaktfoto's, maar dat ging gewoon niet gebeuren," zegt VanZant. Die vervolgens naar Instagram toog om uit te leggen dat dit niet de bedoeling was.

"Het spijt me als jullie me verkeerd begrepen hebben." VanZant sloot af met te zeggen dat, hoewel ze meer geld verdient met haar foto's dan met vechten, ze gewoon niet graag geld wil verdienen met een OnlyFans-account. Er waren fans die dat voorstelde omdat via een OnlyFans-account vaak intieme foto's tegen betaling te zien zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws