SEX VIDEO: Rechter wijst claim af tegen UFC's Dana White - Vechtsport Info
Home / Nieuws / SEX VIDEO: Rechter wijst claim af tegen UFC’s Dana White

SEX VIDEO: Rechter wijst claim af tegen UFC’s Dana White

UFC Baas Dana White

Woensdag heeft de rechtbank de rechtszaak tegen UFC president Dana White afgesloten en een claim van 450.000 dollar afgewezen.

Ernesto Joshua Ramos had de rechtszaak aangespannen, deze beweerde dat White hem een ​​overeengekomen bedrag van $ 450.000 niet had betaald. Het bedrag zou moeten voorkomen dat Ramos de naam van White en een sex tape naar buiten zou brengen.

Ramos beweerde ook dat de advocaten van White hem benaderden tijdens een eerdere strafzaak wegens afpersing van White. En hem een ​​aanzienlijk bedrag aanboden om schuld te pleiten en een openbaar proces te vermijden. Er zou angst zijn geweest dat hij anders namen zou onthullen onder andere die van White.

Sex video

Later pleitte Ramos schuldig en kreeg iets meer dan een jaar gevangenisstraf opgelegd. In zijn pleidooi voor de schuldig verklaring hield hij de naam van White geheim. Ramos diende zijn rechtszaak in april in waarin duidelijk werd dat er in oktober 2014 een afspraak was tussen een niet bij naam genoemde zakenman en een nachtclubdanseres in Brazilië.

White was in de genoemde periode in Brazilië voor het UFC 179 event dat op 25 oktober plaatsvond in Rio de Janeiro. De advocaat van Ramos, Ian Christopherson, zei dat hij van plan is in beroep te gaan bij het Hooggerechtshof van Nevada tegen de beslissing van woensdag om de rechtszaak en claim af te wijzen.

Bekijk ook

ZIEN! MMA-Vechter zonder hand scoort KO in 4 seconden: 2 tegen 1 wedstrijd

Gehandicapte MMA-vechter Alexander Karapetyan versloeg twee tegenstanders tegelijk in een Epic Fighting Championships-evenement in Rusland. Karapetyan.

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page