Serieuze bedreiging tegen Conor McGregor: ‘slik je woorden in of anders’ Nieuws
Nieuws

Serieuze bedreiging tegen Conor McGregor: ‘slik je woorden in of anders’

Serieuze bedreiging tegen Conor McGregor: ‘slik je woorden in of anders’

Foto Instagram: Conor McGregor met de Russische president Poetin
Foto Instagram: Conor McGregor met de Russische president Poetin

Een vechter verbonden aan Ramzan Kadyrov beweert dat Conor McGregor zich moet verantwoorden voor zijn beledigingen tegenover de Tsjetsjeense leider na de UFC 229 persconferentie, voorafgaand aan zijn gevecht tegen Khabib Nurmagemedov.

Khusein Khaliev, een lichtgewicht vechter die de Akhmat MMA-Fightclub van Kadyrov vertegenwoordigt en meedoet aan de Wereldkampioenschappen MMA in Tsjetsjenië, verklaarde dat McGregor "spijt moet betuigen" voor het noemen van Kadyrov tijdens de UFC 229 persconferentie van afgelopen donderdag, als hij "niet op zoek is naar problemen."

Onaanvaardbaar

"Conor, je bent een meester-trashtalker. Maar deze keer was ik beledigd na het bekijken van de persconferentie ", zei Khaliev in een Instagram-bericht. "Dit is misschien aanvaardbaar in Ierland, Amerika en elders. Maar als het gaat om Tsjetsjenië of de Kaukasus, moet je nadenken over wat te zeggen en wat niet te zeggen. "

"Je zult moeten letten op je woorden, in een kooi of erbuiten. We zullen het nooit vergeven dat je de eer van onze familie hebt aangevallen. Dus ik stel voor dat je spijt betuigt en je snel verontschuldigt, want het leven eindigt niet met je gevecht tegen Khabib. Let op je woorden als je niet op zoek bent naar problemen. "

Intimidaties

Dit is niet de eerste keer dat een vechter of vertegenwoordiger van de Akhmat MMA-Fightclub vechters heeft geïntimideerd. Toen de Russische zwaargewichtlegende Fedor Emelianenko zich uitsprak tegen het besluit van Kadyrov om MMA-gevechten voor kinderen te organiseren. Leidde de Akhmat MMA-vechtclub een gecoördineerde onlineaanval op Emelianenko,

Dit omvatte bedreigingen van de voorzitter van de club, Abuzayed Vismuradov, evenals verschillende UFC-strijders waaronder Magomed Bibulatov en Abdul-kerim Edilov. Fedor’s broer Alexander Emelianenko vecht voor Kadyrov’s Fight club en is zelfs een persoonlijke vriend van de leider.

Angst

Het is ook bekend dat Akhmat MMA-vechters vaak journalisten intimideren. In 2017, intimideerde UFC licht-zwaargewicht Abdul-kerim Edilov, HBO Real Sports journalist David Scott tijdens de reis van de verslaggever naar Grozny, Tsjetsjenië.

"Dit was de meest intimiderende plek waar ik ooit ben geweest", vertelde Scott aan Business Insider. "Elke man en jongen in de leeftijd van 11 tot 75 ziet eruit alsof ze op het punt staan ​​je in elkaar te slaan ..."

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Конор, помни, что Кавказ не Ирландия. Болтай поменьше, если не ищешь приключения.

Een bericht gedeeld door Хусейн Халиев (@khusein.khaliev) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws