Seo Hee Ham verdedigt haar Road FC titel tegen Jinh Yu Frey Nieuws
Nieuws

Seo Hee Ham verdedigt haar Road FC titel tegen Jinh Yu Frey

Seo Hee Ham verdedigt haar Road FC titel tegen Jinh Yu Frey

OSeo Hee Ham zal haar atoomgewicht titel verdedigen op Road FC 45 tegen Jinh Yu Frey.

Na twee jaar tegen veel grotere tegenstanders in de UFC te hebben gevochten, Seo Hee Ham daalde in juni terug naar een natuurlijker gewichtsklasse. Niet meer te maken met een aanzienlijke grootte en kracht als nadeel, pakte zij de Road FC atoom titel met een TKO overwinning voor de ogen van haar Koreaanse fans.

Seo Hee Ham verdedigt haar Road FC titel tegen Jinh Yu Frey

Voormalige Invicta FC-titel uitdager Jinh Yu Frey

Ham kan terug kijken naar een periode in de 105 lb divisie met haar eerste titel verdediging officieel geboekt voor Road FC 45. Zij zal worden geconfronteerd met de voormalige Invicta FC-titel uitdager Jinh Yu Frey, en zal het hoofdgevecht van de fight card zijn, die uitsluitend alleen vrouwelijke vechters zal bevatten.

Frey de uitdager bij Invicta

Frey (6-2) is een Amerikaanse vechter die 6 keer met Invicta FC heeft meegedaan. Ze heeft verschillende vechters uitgedaagd voor de titel van de promotie in 2016, waardoor zij tegen Ayut Hamasaki door medische interventie verloor door een verwonding. Zij heeft sindsdien een overwinning tegen Ashley Cummins gehad in juli, en heeft geantwoord op de Road FC-boeking op sociale media.

Hoofdkaart bestaande uit alleen vrouwelijk vechters

De twee top gerangschikte atoomgewichten zullen op 23 december in de ring staan, wat een significante impact op de divisie zal hebben. Het evenement wordt officieel aangeduid als Road FC 045 XX, waarbij Road FC 37 hun laatste 'XX'-evenement is met een hoofdkaart bestaande uit alleen vrouwelijk vechters.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws