Sensatie! Hasbulla wil Logan Paul slopen in de boksring Nieuws
Nieuws

Sensatie! Hasbulla wil Logan Paul slopen in de boksring

Sensatie! Hasbulla wil Logan Paul slopen in de boksring

Hasbulla, de mini Instagram sensatie roept YouTube-ster en bokser Logan Paul op voor een gevecht. De ietwat klein uitgevallen Rus van 18 blijft naam maken als het om uitdagen van bekende vechters en personen gaat.

Ondanks dat hij de eerste van de broers Paul was die de overstap maakte van YouTube naar de bokswereld. Logan is enigszins voorbijgestreefd door zijn jongere broer, Jake. Als het erom gaat naam te maken in de ring is Jake veruit gevorderd.

Logan heeft niet meer gevochten sinds hij het vorig jaar opnam tegen Floyd Mayweather in een oefengevecht in Florida. Het lijkt erop dat Hasbulla bereid is hem een ​​gevecht te geven die zeker serieuze aandacht zal trekken.

Geen angst

In een video deed de Russische sensatie een officiële oproep aan Paul en zei. 'Hé, Logan Paul, volgende uitdaging', voordat hij een paar 'jabs' gaf om te laten zien dat hij het meent. Volgens het bijschrift van de video lijkt het erop dat Hasbulla wil dat Paul zijn nieuw geslagen NFT-collectie op het spel zet.

Paul heeft gereageerd op de uitdaging via social media. Waarbij hij op Instagram onthulde dat hij 'door de koning zelf was geroepen'. Later plaatste hij een video op Twitter waarop het gezicht van Hasbulla te zien is. Gephotoshopt op Ron Burgundy's geliefde hond Baxter, terwijl deze van een brug wordt gegooid door een boze motorrijder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws