SENCHAI WINNAAR MUAY THAI EVENT YOKKAO 26 HONG KONG – Vechtsport Info
Home / Nieuws / SENCHAI WINNAAR MUAY THAI EVENT YOKKAO 26 HONG KONG

SENCHAI WINNAAR MUAY THAI EVENT YOKKAO 26 HONG KONG

Yokkao 25: Singdam knockout getrapt door spinning back kick

SENCHAI WINNAAR MUAY THAI EVENT YOKKAO 26 HONG KONG
Foto: instagram

Muay Thai promotie Yokkao 25-26 dat werd gehouden op maandag 11 september in Hong Kong, zag een zegevierende Senchai. Het evenement produceerde een 12-gevechten kaart met enkele van de meest opvallende Thaise vechters tegen internationale tegenstanders. De show gehouden op de Rotunda Hall 2 van Kitec werd live op Facebook gestreamd.

Saenchai de super vechter

In het hoofdgevecht in Yokkao stond de beroemde Saenchai tegen de Spaanse concurrent Jonathan Fabian. De drie-ronde lichtgewicht strijd was een harde. De uitspraak van de jury verkondigde de voormalige viergewichtklas Lumpinee Stadium kampioen als winnaar via een unaniem besluit. Als gevolg daarvan heeft Saenchai zijn winnende record bijgewerkt, hij is sinds 2014 in maar liefst 31 gevechten actief geweest.

De Thais veroveren Europa

Het volgende gevecht van Saenchai is geboekt voor 30 september, als hij naar Barcelona reist om een ​​debuut van de “Thaise Fight” organisatie in Spanje te promoten. De derde verschijning in Europa dit jaar, “The King of Muay Thai”, vechte tegen Juan Palermo.

In het hoofdgevecht in Yokkao stond de tevens bekende Thai Singdam tegen Russische Kazbek Kabulov. Het gevecht gepland voor drie ronden super lichtgewicht eindigde voor de laatste bel. In de eerste ronde voerde de gast uit Rusland een verwoestende spinning back kick uit naar het gezicht en verzekerde zijn overwinning door middel van knock-out.

Bekijk ook

🎥 Scheids gooit handdoek uit ring: Weigert wedstrijd te stoppen

De scheidsrechter weigerde de wedstrijd te stoppen

📺 UFC Replay: Diaz faalt, Adesanya domineert en 1e Mexicaanse kampioen

Er stonden twee titels op het spel en de terugkeer van 'Badboy' Nate Diaz.

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page