Seminar Peter Aerts en Ernesto Hoost daverend succes! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Seminar Peter Aerts en Ernesto Hoost daverend succes!

Seminar Peter Aerts en Ernesto Hoost daverend succes!

Op zondag 24 juni 2017 j.l. gaven Peter Aerts en Ernesto Hoost een uniek seminar in het Sportcentrum te Hoorn

Op zondag 24 juni 2017 j.l. gaven Peter Aerts en Ernesto Hoost een unieke seminar in het Sportcentrum te Hoorn
Foto: Rene Opstals

 

Nodeloos te zeggen dat een vechtsport seminar door twee vechtsport grootheden als Aerts en Hoost geen succes zou zijn. Sterker nog de tickets waren niet aan te slepen en er was veel animo niet alleen vanuit Nederland, maar de deelnemers kwamen ook uit Polen, Frankrijk, België, Duitsland. De hotels in de omgeving konden dan ook rekenen op een aantal internationale vechtsport fans die speciaal voor dit unieke seminar naar het oude VOC stadje in Noord Holland waren afgereisd.

Alleen maar complimenten

Super tevreden bezoekers met alleen maar complimenten! Maar ook de bezoekers hadden een topdag en gingen voldaan naar huis terug. Het was écht een dagje uit voor ze…  Zo is te lezen op  de officiële Facebook Pagina van Ernesto Hoost Seminar-Management. Ook de toegestroomde pers was enthousiast en men deed een aantal interviews met deelnemers, die vol waren van lof over de organisatie en natuurlijk de “legends of the day, Peter Aerts en Ernesto Hoost”.

Op zondag 24 juni 2017 j.l. gaven Peter Aerts en Ernesto Hoost een unieke seminar in het Sportcentrum te Hoorn
Foto: Rene Opstals

Voor herhaling vatbaar

Zoals gezegd was dit de eerste keer dat Aerts en Hoost dit toch wel zeer unieke seminar verzorgde, en het zal absoluut niet de laatste zijn. Iets wat een succes is is moet je volgens ons herhalen. Bovendien dragen dit soort seminars bij aan de positieve kijk op de sport. Aan de het gemengde gezelschap heeft de vechtsport en in dit geval kickboksen nog steeds een groot draagvlak. En het is top om te zien dat grootheden als Aerts en Hoost de tijd nemen om mensen te onderwijzen.

Op zondag 24 juni 2017 j.l. gaven Peter Aerts en Ernesto Hoost een unieke seminar in het Sportcentrum te Hoorn
Foto: Rene Opstals

Foto’s zeggen meer als woorden

Fotograaf Rene Opstals was zo aardig ons een aantal foto’s van het seminar te zenden, helaas door drukke werkzaamheden konden wij er zelf niet bij zijn. Maar de volgende zijn wij er zeker bij. Jij toch ook? Meer foto’s zien? Kijk dan op de Facebook pagina van Rene Opstals

Fotos: Rene Opstals

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page