Seminar Peter Aerts en Ernesto Hoost daverend succes! Nieuws
Nieuws

Seminar Peter Aerts en Ernesto Hoost daverend succes!

Seminar Peter Aerts en Ernesto Hoost daverend succes!

Op zondag 24 juni 2017 j.l. gaven Peter Aerts en Ernesto Hoost een uniek seminar in het Sportcentrum te Hoorn

Foto: Rene Opstals
Foto: Rene Opstals

Nodeloos te zeggen dat een vechtsport seminar door twee vechtsport grootheden als Aerts en Hoost geen succes zou zijn. Sterker nog de tickets waren niet aan te slepen en er was veel animo niet alleen vanuit Nederland, maar de deelnemers kwamen ook uit Polen, Frankrijk, België, Duitsland. De hotels in de omgeving konden dan ook rekenen op een aantal internationale vechtsport fans die speciaal voor dit unieke seminar naar het oude VOC stadje in Noord Holland waren afgereisd.

Alleen maar complimenten

Super tevreden bezoekers met alleen maar complimenten! Maar ook de bezoekers hadden een topdag en gingen voldaan naar huis terug. Het was écht een dagje uit voor ze... Zo is te lezen op de officiële Facebook Pagina van Ernesto Hoost Seminar-Management. Ook de toegestroomde pers was enthousiast en men deed een aantal interviews met deelnemers, die vol waren van lof over de organisatie en natuurlijk de "legends of the day, Peter Aerts en Ernesto Hoost".

Foto: Rene Opstals
Foto: Rene Opstals

Voor herhaling vatbaar

Zoals gezegd was dit de eerste keer dat Aerts en Hoost dit toch wel zeer unieke seminar verzorgde, en het zal absoluut niet de laatste zijn. Iets wat een succes is is moet je volgens ons herhalen. Bovendien dragen dit soort seminars bij aan de positieve kijk op de sport. Aan de het gemengde gezelschap heeft de vechtsport en in dit geval kickboksen nog steeds een groot draagvlak. En het is top om te zien dat grootheden als Aerts en Hoost de tijd nemen om mensen te onderwijzen.

Foto: Rene Opstals
Foto: Rene Opstals

Foto's zeggen meer als woorden

Fotos: Rene Opstals
Fotos: Rene Opstals
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws