Seminar Nieky Holzken Zaterdag 27 Januari 2018 in Kerkdriel Nieuws
Nieuws

Seminar Nieky Holzken Zaterdag 27 Januari 2018 in Kerkdriel

Seminar Nieky Holzken Zaterdag 27 Januari 2018 in Kerkdriel

Meedoen aan een seminar van een van de beste kickboksers Nieky Holzken?

Wil je graag eens les van een van de beste kickboksers in Nederland, kom dan 27 januari 2018 naar Kerkdriel. Je kunt dan deelnemen aan het seminar van kickboks legende Nieky Holzken. Nieky is 5 voudig Glory wereld kampioen kickboksen. Speelde de hoofdrol in de reality soap de knock out van Brabant op RTL 5. En heeft zich nu gefocust op een profboks carrière. Deze legende in de vechtsport komt jullie zijn perfecte vechtstyle leren en verbeteren.

De clinic zal anderhalf uur duren.

Voor zowel beginners als gevorderde zal er genoeg te leren zijn van deze prof. Technieken zullen uitgevoerd worden op elkaars handschoenen en er zal geen sprake zijn van sparren deze middag. Dit om het toegankelijk te houden voor elke leeftijd categorie. Ook kinderen mogen dus deelnemen aan dit evenement. Technieken uit het kickboksen en het boksen zullen worden behandeld.

Deelname bedraagt slechts €35,- per persoon.

Wil jij de basis technieken leren van 7 voudig Glory wereld kampioen Nieky Holkzen? Koop dan je tickets via deze link of stuur een persoonlijk bericht aan Team Kickboxing Kerkdriel of door een appje te sturen naar het nummer 064852840 (De clinic is voor elk niveau en er zal niet worden gespard).

Seminar Nieky Holzken Zaterdag 27 Januari 2018 in Kerkdriel
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws