Selfie verraad man die MMA-vechter vermoorde in sportschool
Home / Nieuws / Selfie verraad man die MMA-vechter vermoorde in sportschool

Selfie verraad man die MMA-vechter vermoorde in sportschool

Marcos Antonio Alvarez (37), blijft hechtenis na te zijn beschuldigd van de moord op MMA-vechter Fabián Acuña (54), die medio januari in zijn sportschool werd vermoord in Puerto Madryn, Argentinië.

De MMA-vechter en trainer Fabián Acuña (54) werd in januari vermoord in zijn eigen sportschool. Van Acuña zelf geen onbeschreven blad, was lange tijd onbekend wie de eventuele moordenaar was. Echter verraadde een trainingsbroek Alvarez die de moord op de MMA-vechter zou hebben gepleegd.

De foto van de broek en de Selfie gemaakt door Alvarez

Selfie

Op een foto gemaakt van een bewakingsvideo van de sportschool van Acuña is te zien dat Alvarez een bepaald merk trainingsbroek draagt. Een selfie gemaakt door Alvarez die dezelfde broek draagt zou hem ontmaskerd hebben. Het logo op de trainingsbroek is identiek als op de selfie.

Computer experts slaagden er ook in om een foto te vinden waar Alvarez een wapen tentoonstelde, hetzelfde kaliber als gebruikt bij de moord. ,,Ik rijd niet op een motor ook handel ik niet wapens “, zei Alvarez, En hij voegde eraan toe dat het pistool van een klant zou zijn.

Dikke ruzie

Waarom Acuña werd vermoord is niet bekend wel dat beide mannen dikke ruzie hadden vooraf aan de moord. Acuña werd in 2012 veroordeeld omdat hij deel uitmaakte van een bende politieagenten en burgers, die probeerden de geldautomaat leeg te roven.

Later beterde Acuña zijn leven en startte de sportschool, waar hij jonge vrouwen en meisjes gratis les gaf om zichzelf te kunnen verdedigen. Alvarez ontkent de moord en verklaard niet schuldig te zijn, ook al lijken alle bewijzen zijn kant op te wijzen.

Bekijk ook

Stratenmaker slaat zichzelf KO! Krijgt trap na, breekt enkel (video)

Jezelf knock-out slaan is niet leuk

Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig

Mike Tyson heeft zijn stilzwijgen verbroken over het geweldsincident

Bekende MMA-vechter neergeschoten in cafe tijdens vechtpartij

De bekende vechter werd net voor sluitingstijd neergeschoten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page