Scott Coker over matchfixing Bellator 208: 'hoe komen ze erbij' Nieuws
Nieuws

Scott Coker over matchfixing Bellator 208: 'hoe komen ze erbij'

Scott Coker over matchfixing Bellator 208: 'hoe komen ze erbij'
Scott Coker over matchfixing Bellator 208: 'hoe komen ze erbij'

Het verlies Chael Sonnen tegen Fedor Emelianenko op Bellator 208 afgelopen zaterdag nacht heeft geresulteerd in het feit dat sommige critici suggereerden dat er matchfixing in het spel zou zijn.

Sonnen's onvermogen om te profiteren van de gunstige posities die hij had in het gevecht, zorgde ervoor dat een contingent van online waarnemers zich afvroeg of er iets vreemds aan de hand was met het eindresultaat van het gevecht. Een suggestieve vraag die werd gesteld over matchfixing aan Bellator president Scott Coker op de persconferentie na het gevecht, werd snel verwezen naar het land der fabelen.

Een enigszins geamuseerde Coker verwierp snel het idee en bracht een vorig verlies van Sonnen tegen Tito Ortiz naar voren als een voorbeeld van een wedstrijd waarvan hij voelde dat deze het onderwerp was van onverdiende scepsis.

Niks aan de hand

"Kom op, dat verdient niet eens een antwoord op de mensen die het vragen," zei Coker. Luister, Chael heeft gewoon verloren. Hij vertelde me: 'Man, hij sloeg me en hij sloeg me echt goed', en hij was klaar. Dus dat is het. Je bent een professionele atleet en je bent een vechter. Hij wilde doorgaan, hij wilde naar de volgende ronde van het toernooi. Dat matchfixing verhaal is gewoon allemaal onzin. "

"Volgens mij zien ze Chael als een bepaald personage, hij heeft dit personage en ik denk dat ze gewoon voelen als bij Chael het is net als dit personage, dus misschien denken ze daarom dat hij de boel bedotte," vervolgde Coker nadat hem werd gevraagd waarom Sonnen zo'n aantrekkingskracht heeft voor controverse. "Maar als je Fedor bezig hebt gezien die sloeg, schopte en knielde zoals je vandaag zag, dat was echt, dat was niet nep."

Kort maar krachtig

Hoewel het Bellator 208 main event net binnen één ronde eindigde, was de actie tussen Emelianenko en Sonnen leuk terwijl het duurde. "The Last Emperor" toonde een glimp van de vechter die bijna het geheel van de jaren 2000 onverslaanbaar was, Sonnen met harde stoten beukte en hem minachtend naar de mat gooide toen Sonnen hem probeerde neer te halen.

Over Sonnen's verdienste, nam hij zoveel straf van Emelianenko als men zou kunnen ondergaan voordat hij uiteindelijk zou bezwijken met de ground en pond? Voor nu is Coker meer dan tevreden over het eindresultaat en ziet uit naar de finale in 2019 tussen Fedor Emelianenko en Ryan Bader, al verontschuldigde hij zich wel voor het feit dat beide vechters in de kerst periode door moeten trainen .

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws