Scooter boy krijgt klappen van handhaver met zwarte band Taekwondo (video)
Home / Nieuws / Scooter boy krijgt klappen van handhaver met zwarte band Taekwondo (video)

Scooter boy krijgt klappen van handhaver met zwarte band Taekwondo (video)

Scooter boy krijgt pak slaag van handhaver met zwarte band Taekwondo

Een handhaver met de zwarte band Taekwondo pakte met toestemming van de politie een zeer vervelende kerel aan. De handhaver die in een van de metropool parken in New York werkt was het meer dan zat.

Het incident welke eerder deze week plaatsvond werd vastgelegd op video. De beelden tonen de handhaver die een zwarte band in Taekwondo heeft die de man keihard aanpakt in Riverside Park. De man die al een aantal keer lastig was in het park kreeg er flink van langs.

De aanvaller had op 6 juni rond 20.00 uur een krijtkunstwerk op het asfalt vernield. Toen de man daarop werd aangesproken sloeg hij een parkmedewerker die hem probeerde tegen te houden. Hierna verdween de man in het niets.

Op de vlucht

De man werd op zijn scooter enkele dagen wederom gespot en had kwaad in de zin. Toen de handhaver hem vertelde het park te verlaten werd deze agressief. In overeenstemming met de politie wilde de handhaver aan houden.

Dit liep fout en het kwam tot een vechtpartij. De lastpak vluchtte na het pak slaag weg op zijn scooter, maar werd vol op foto vastgelegd. De politie is op zoek naar de man die gekleed gaat als Ninja.

Bekijk ook

Fury mag USA niet binnen! Jake Paul gevecht op de tocht

Fury mag USA niet binnen! Jake Paul gevecht op de tocht

Jake Paul beschuldigt Tommy Fury ervan te proberen onder hun gevecht uit te komen,

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page