Scooter boy krijgt klappen van handhaver met zwarte band Taekwondo (video) Nieuws
Nieuws

Scooter boy krijgt klappen van handhaver met zwarte band Taekwondo (video)

Scooter boy krijgt klappen van handhaver met zwarte band Taekwondo (video)

Een handhaver met de zwarte band Taekwondo pakte met toestemming van de politie een zeer vervelende kerel aan. De handhaver die in een van de metropool parken in New York werkt was het meer dan zat.

Het incident welke eerder deze week plaatsvond werd vastgelegd op video. De beelden tonen de handhaver die een zwarte band in Taekwondo heeft die de man keihard aanpakt in Riverside Park. De man die al een aantal keer lastig was in het park kreeg er flink van langs.

De aanvaller had op 6 juni rond 20.00 uur een krijtkunstwerk op het asfalt vernield. Toen de man daarop werd aangesproken sloeg hij een parkmedewerker die hem probeerde tegen te houden. Hierna verdween de man in het niets.

Op de vlucht

De man werd op zijn scooter enkele dagen wederom gespot en had kwaad in de zin. Toen de handhaver hem vertelde het park te verlaten werd deze agressief. In overeenstemming met de politie wilde de handhaver aan houden.

Dit liep fout en het kwam tot een vechtpartij. De lastpak vluchtte na het pak slaag weg op zijn scooter, maar werd vol op foto vastgelegd. De politie is op zoek naar de man die gekleed gaat als Ninja.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws