'Schotwond!' MMA-vechter (22) dood aangetroffen in appartement Nieuws
Nieuws

'Schotwond!' MMA-vechter (22) dood aangetroffen in appartement

'Schotwond!' MMA-vechter (22) dood aangetroffen in appartement

Pierre Ludet, een van Frankrijks meest getalenteerde MMA-vechters, werd zondagavond dood aangetroffen in zijn appartement in Marseille. De vechter en politieman zou zelfmoord hebben gepleegd. Ludet was slechts 22 jaar oud.

Na een indrukwekkende amateur carierre in MMA werd de Fransman prof-vechter. Ludet leed zijn eerste pro-nederlaag bij M-1 Challenge 101 in 2019, waarbij hij verloor van Asu Almabaev. Ludet herstelde zich van dat verlies met een overwinning op Shakhpur Salaev om de Integra FC vedergewicht titel te winnen. Dat gevecht, hieronder te zien, zou zijn laatste zijn (lees verder onder video).

L'Ardennais meldt dat de autoriteiten geloven dat Ludet door zelfmoord is omgekomen als gevolg van een enkel schot, afgevuurd met zijn dienstwapen. Ludet was lid van de Franse nationale politie en diende in een gespecialiseerde eenheid. Deze staar bekend als de brigade spécialisée de terrain (BST).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws