Schokkende video's MMA-wedstrijd: 'Dat dit mag' Nieuws
Nieuws

Schokkende video's MMA-wedstrijd: 'Dat dit mag'

Schokkende video's MMA-wedstrijd: 'Dat dit mag'

Evolution of Combat 9 had een aantal slecht gematchte wedstrijden waarvan nu video's opduiken. Het evenement werd gehouden in september vorig jaar.

Op twitter doken vandaag beelden op van het evenement welke in twijfel getrokken wordt door een aantal wedstrijden die niet goed gematched zouden zijn. Zo stond de 21-jarige Craig Wood die vecht onder het alias Connor Knight, tegenover de meer ervaren Aron Leo en kreeg er flink van langs (lees verder onder Tweet).

Mag dit wel

Vooral het uiterlijk van Wood, die eerder op een minderjarige lijkt trok de aandacht van UK MMA journalist Harry Williams, deze stelt het evenement ter discussie. ,,Er is geen officieel video materiaal vrijgegeven, en we weten wel waarom", zegt Williams. Echter waren er fans die wel een en ander hadden vastgelegd op beeld.

Daar is te zien dat Wood geen kans maakt en diens broer welke ook op hetzelfde evenement vocht via een brute 'head kick' wordt uitgeschakeld. Williams stelt de vraag of dit überhaupt mag. Aan de antwoorden op zijn twitter te lezen valt uit te maken dat de gebroeders Wood als last minute invallers optraden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws