Schokkende video's MMA-wedstrijd: 'Dat dit mag'
Home / Nieuws / Schokkende video’s MMA-wedstrijd: ‘Dat dit mag’

Schokkende video’s MMA-wedstrijd: ‘Dat dit mag’

Evolution of Combat 9 had een aantal slecht gematchte wedstrijden waarvan nu video’s opduiken. Het evenement werd gehouden in september vorig jaar.

Op twitter doken vandaag beelden op van het evenement welke in twijfel getrokken wordt door een aantal wedstrijden die niet goed gematched zouden zijn. Zo stond de 21-jarige Craig Wood die vecht onder het alias Connor Knight, tegenover de meer ervaren Aron Leo en kreeg er flink van langs (lees verder onder Tweet).

Mag dit wel

Vooral het uiterlijk van Wood, die eerder op een minderjarige lijkt trok de aandacht van UK MMA journalist Harry Williams, deze stelt het evenement ter discussie. ,,Er is geen officieel video materiaal vrijgegeven, en we weten wel waarom”, zegt Williams. Echter waren er fans die wel een en ander hadden vastgelegd op beeld.

Daar is te zien dat Wood geen kans maakt en diens broer welke ook op hetzelfde evenement vocht via een brute ‘head kick’ wordt uitgeschakeld. Williams stelt de vraag of dit überhaupt mag. Aan de antwoorden op zijn twitter te lezen valt uit te maken dat de gebroeders Wood als last minute invallers optraden.

Bekijk ook

Dove MMA-vechter daagt Conor McGregor uit: Wil vechten bij UFC

De 27-jarige MMA-vechter is doof vanaf zijn geboorte

‘Zo wil je niet winnen!’ UFC-gevecht eindigt door heftige blessure (video)

Echter had de Pool de wedstrijd niet op deze manier willen winnen.

‘Einde verhaal!’ Bokser ‘KO’ ringtouwen in gemept (video)

Het gevecht welke werd gehouden in de Topsporthal Vlaanderen kende een bruut einde.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page