Home / Nieuws / Schokkende video: MMA-vechter sterft tijdens heftig ongeluk

Schokkende video: MMA-vechter sterft tijdens heftig ongeluk

Er zijn schokkende videobeelden opgedoken van het ongeluk waarbij de bekende Russische MMA-vechter Bailey Kurbanmedov het leven liet.

Het ongeluk gebeurde op 13 april jl. in de straten van Moskou, de auto waarin Kurbanmedov werd frontaal geraakt door een auto die bestuurd werd door een 19-jarie jongeman.

Naar verluidt had de dader gedronken en reed met een snelheid van 100 KM per uur dor de straten van de Russische hoofdstad.

Steenrijke opa

Een meisje die naast de jongen in de auto zat werd werd door de voor ruit geslingerd maar lip geen ernstige verwondingen op.

De jongeman is de kleinzoon van een bekende zakenman, hij reed zonder rijbewijs.

Bekijk ook

Onrecht: MMA-vechter steunt mensenrechtenadvocaat in strijd

De in opspraak geraakte MMA-vechter Xu Xiaodong wordt het leven aardig zuur gemaakt door de Chinese overheid.

Overval vrouwelijke bokskampioen: ‘Ik bleef in zijn ballen slaan’

Twee overvallers ontdekten afgelopen weekend dat ze de verkeerde vrouw hadden uitgekozen om mee te rotzooien, toen deze een Golden Gloves-kampioen bleek te zijn.

Wij spraken met de Vechtsportautoriteit over het streven naar een gereguleerde, veilige, gezonde en goed georganiseerde vechtsportsector!

Vechtsportautoriteit trekt teugels aan: Waarschuwt sportscholen

De Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA) kondigde afgelopen week maatregelen aan tegen sportscholen die niet gesanctioneerde vechtsport evenementen houden.