Schokkend: man gearresteerd voor moord op bokser Nieuws
Nieuws

Schokkend: man gearresteerd voor moord op bokser

Schokkend: man gearresteerd voor moord op bokser
Schokkend: man gearresteerd voor moord op bokser

Een man is gearresteerd op verdenking voor het doden van de 21-jarige bokser Tom Bell die in een café werd neergeschoten.

Bell werd afgelopen donderdagavond in de pub Maple Tree in Balby, Doncaster, neergeschoten en sterf later in het ziekenhuis.

De politie van South Yorkshire zei dat een man van 29 jaar oud werd gearresteerd in de South Cave Humberside, samen met een vrouw van 21 jaar oud die op verdenking van medeplichtigheid is aangehouden.

Bewust

De politie zei eerder dat men geloofden dat de moord gepland was en dat de betrokken mensen elkaar kenden. Doncaster Plantworks Amateur Boxing Club, waar Bell trainde, bracht hulde aan een 'grote krijger'.

Men zei in een verklaring: "We zijn absoluut verwoest om het overlijden van een geweldige krijger aan te kondigen die in de loop der jaren veel met boksen in onze club heeft doorgebracht.

In shock

"We zijn geschokt om het trieste nieuws en willen onze oprechte medeleven betuigen aan Tom's familie en beste vrienden."

LEES OOK: MMA-vechter pleegt zelfmoord in de cel

De politie van South Yorkshire zei eerder dat ze een uitgebrande witte BMW 1-serie in Doncaster hadden ontdekt en dat er forensische tests op het voertuig werden uitgevoerd.

Na een post-mortem onderzoek concludeerde men dat Bell overleed aan schotwonden op zijn borst en buik.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws