🎥 SCHOKKEND: 26-jarige MMA-vechter op straat doodgeschoten
Home / Nieuws / 🎥 SCHOKKEND: 26-jarige MMA-vechter op straat doodgeschoten

🎥 SCHOKKEND: 26-jarige MMA-vechter op straat doodgeschoten

Een 26 jarige MMA-vechter werd uitgeschakeld door 10 schoten voor zijn huis en stroef ter plaatste. De daders zijn nog op de vlucht.

In de nacht van dinsdag 8 september werd een MMA-vechter geïdentificeerd als Isaac Newton, 26 gedood. Hij werd geëxecuteerd met ongeveer 10 schoten toen hij aankwam bij zijn woning in de wijk Dirceu. In het zuidoosten van Teresina, Brazilië.

Meerdere daders

Volgens deskundige Marcos Pinheiro, forensisch onderzoeker, werden twee wapens gebruikt om Isaac te doden. “We hebben ongeveer 10 hulzen van de 380 munitie verzameld. En een projectiel dat lijkt op een kogel van 40 mm, dat wil zeggen dat er twee wapens zijn gebruikt.”

“Er werd geschoten op de poort van het huis en het slachtoffer is geraakt met 10 schoten, ”zei hij. De politie werd gebeld omdat er geschoten werd. Toen we aankwamen, vonden we het slachtoffer dood op de grond.

Iedereen zwijgt

“We vroegen mensen om informatie of de daders op de motor, auto of te voet waren. Maar niemand wilde informatie doorgeven,” zegt een politiefunctionaris.

Zijn stiefvader vertelde ons dat Isaac de woning binnenkwam en de daders hem bij zijn naam noemden. Hij reageerde en kwam naar buiten. Dat was toen de schoten werden afgevuurd ”, aldus de politiefunctionaris.

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page