'Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter
Home / Nieuws / ‘Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

‘Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

'Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

Mike Tyson alhoewel allang gepensioneerd en alleen nog actief in oefenwedstrijden, wordt door de beruchte Bob Sapp uitgemaakt voor schijtbak en lafaard. Sapp daagde recentelijk Tyson uit voor een gevecht. Maar Tyson ziet dit niet zitten.

MMA-veteraan Bob Sapp maakte zijn professionele debuut in 2002 onder Pride voordat hij doorging naar K-1 kickboksen, waar hij een succesvolle korte carrière zou beleven. Zijn vechtcarrière omvatte 16 jaar met zijn laatste echte gevechten in 2018.

Sapp haalde onlangs de krantenkoppen voor een video die hij online uploadde, waarin hij mikte op Mike Tyson. De 48-jarige zei dat hij het hart van de boks Hall of Famer zou uitrukken in de hoop een oefenwedstrijd op te zetten. In een interview met MMAnytt.se beschreef Bob Sapp de oorsprong van zijn ruzie met Tyson. Zo vertelde hij over de mogelijke confrontatie waarin hij beweerde dat hij Tyson uit zijn pensioen had gehaald.

Hij durft niet

,,We raakten voor het eerst slaags in 2003 in Las Vegas,” zei Bob Sapp. ,,Er werd wat geduwd en getrokken toen ik hem ontmoette in het Bellagio. Ik ben verantwoordelijk om hem uit zijn pensioen te halen. Het is onmogelijk voor iemand om een ​​Mike Tyson-fan te zijn zonder dat ze een Bob Sapp-fan zijn, want ik ben de man die hem uit zijn pensioen heeft gehaald! Niemand zou het over hem hebben als ik er niet was!”

Sapp wil dat de wedstrijd tegen Tyson in Thailand plaatsvindt, maar twijfelt aan de moed van de bokslegende. ,,De man is echt echt echt bang. We begrijpen dat hij bang is vanwege hoe ik eruitzie en hoe groot ik ben. Dat is eenklote, maar ik begrijp dat, want al die andere jongens zijn ook bang.”

Bekijk ook

Klojo's vangen klappen na gooien bierblikjes

Klojo’s vangen klappen na gooien bierblikjes! Boksers pesten niet slim (video)

Dat leverde de twee klojo's flinke klappen op.

Moord op bekende vechter door politieagent! 'Dader op de vlucht'

Politieagent op de vlucht na doodschieten bekende vechter

Deze werd gisteren doodgeschoten door een marechaussee

Gökhan Saki: 'Deze idioot is geen kickboks coach'

Gökhan Saki: ‘Deze idioot is geen kickboks coach’

Gökhan Saki behoort tot de absolute top van de kickboks en MMA-wereld.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page