SCHIETPARTIJ: Moordaanslag op Bellator MMA-vechter mislukt – Vechtsport Info
Home / Nieuws / SCHIETPARTIJ: Moordaanslag op Bellator MMA-vechter mislukt

SCHIETPARTIJ: Moordaanslag op Bellator MMA-vechter mislukt

Op het moment van de moordaanslag waren er veel mensen op straat, vrouwen met kinderen, fietsers maar gelukkig raakte er niemand gewond.

Donderdag werd rond 16.00 uur de bekende Servische MMA-vechter Vladimir Filipović neergeschoten voor een cafe in zijn woonplaats Odžaci. Zoals onofficieel bekend werden door snel en efficiënt optreden van de politieagenten, twee jonge mannen gearresteerd op verdenking van de aanslag op Filipović.

Het vuur werd geopend terwijl Filipović langs het café reed. Gelukkig werd hij niet geraakt. Op dat moment waren er veel mensen op straat, vrouwen met kinderen, fietsers, maar gelukkig raakte niemand gewond. Filipović vocht onder andere bij het bekende Bellator MMA.

Snelle actie

Het incident vond plaats in het stadscentrum van Odžaci. Vooral dankzij de snelle blokkade van wegen konden de daders opgepakt worden. Op dit moment is er nog geen informatie of de verdachten tijdens de arrestatie veel weerstand hebben geboden.

De MMA-vechter was al eerder het doelwit van een aanslag. Zo werd de auto van Filipović werd vorig jaar voor zijn huis in brand gestoken. Wat de achterliggende redenen zijn voor de aanslagen op Filipović is niet duidelijk. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Bekijk ook

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

Tyson Fury vs Anthony Joshua heeft een grote horde te overwinnen

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page