Home / Nieuws / SCHIETPARTIJ: Moordaanslag op Bellator MMA-vechter mislukt

SCHIETPARTIJ: Moordaanslag op Bellator MMA-vechter mislukt

Op het moment van de moordaanslag waren er veel mensen op straat, vrouwen met kinderen, fietsers maar gelukkig raakte er niemand gewond.

Donderdag werd rond 16.00 uur de bekende Servische MMA-vechter Vladimir Filipovi─ç neergeschoten voor een cafe in zijn woonplaats Od┼żaci. Zoals onofficieel bekend werden door snel en effici├źnt optreden van de politieagenten, twee jonge mannen gearresteerd op verdenking van de aanslag op Filipovi─ç.

Het vuur werd geopend terwijl Filipovi─ç langs het caf├ę reed. Gelukkig werd hij niet geraakt. Op dat moment waren er veel mensen op straat, vrouwen met kinderen, fietsers, maar gelukkig raakte niemand gewond. Filipovi─ç vocht onder andere bij het bekende Bellator MMA.

Snelle actie

Het incident vond plaats in het stadscentrum van Od┼żaci. Vooral dankzij de snelle blokkade van wegen konden de daders opgepakt worden. Op dit moment is er nog geen informatie of de verdachten tijdens de arrestatie veel weerstand hebben geboden.

De MMA-vechter was al eerder het doelwit van een aanslag. Zo werd de auto van Filipovi─ç werd vorig jaar voor zijn huis in brand gestoken. Wat de achterliggende redenen zijn voor de aanslagen op Filipovi─ç is niet duidelijk. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Bekijk ook

CORONAGEVAL: Trainingen Nederlandse Judo selectie afgelast

Een positief coronageval in nationale judo selectie is de oorzaak dat de trainingen voorlopig stil ...

Bokslegende Wladimir Klitschko doet waarschuwing uitgaan

Hij stond jaren aan de top van het boksen, Wladimir Klitschko. Nu doet de voormalige ...

$1 MILJOEN UITDAGING: MMA-vechter vs boks YouTuber

Bellator MMA vechter Dillon Danis stuurt een uitdaging van $ 1 miljoen naar YouTuber Logan ...

Tekst kopi├źren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page