Schietincident: UFC-vechter slaat schutter neer, redt levens (video) Nieuws
Nieuws

Schietincident: UFC-vechter slaat schutter neer, redt levens (video)

Schietincident: UFC-vechter slaat schutter neer, redt levens (video)

Kevin Holland, UFC-weltergewicht wordt gecrediteerd voor het helpen ontwapenen van een man die gisteravond het vuur opende in een restaurant in Houston, Amerika.

De vechter was een van de drie mannen die de schutter een pak slaag gaven en overmeesterden. Nadat deze een aantal pistoolschoten loste in het Ra Sushi restaurant in Houston's Highland Village.

Volgens Jeff Ehling van ABC13 waren er 40-50 mensen in het restaurant toen het incident rond 23.30 uur plaatsvond. Politiewoordvoerder Ricardo Salas, zei dat drie klanten de verdachte te pakken namen en waarschijnlijk vele levens redden.

Levens gered

Holland weigerde naar verluidt te worden geïnterviewd door lokale media, maar leek het incident op Instagram aan de orde te stellen. Hij twitterde dinsdagochtend ook: "Over gisteravond (hoewel) … ik ben OK."

Dit is de tweede keer in minder dan zes maanden dat Holland heeft geholpen een verdachte aan te houden. In oktober vorig jaar weerhield Holland een man ervan een auto te stelen. De vechter overmeesterde de dader en hield deze vast tot de politie arriveerde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws