Schiet incident school: Bekende vechter verdenkt overheid van opzet Nieuws
Nieuws

Schiet incident school: Bekende vechter verdenkt overheid van opzet

Schiet incident school: Bekende vechter verdenkt overheid van opzet

Bryce Mitchell UFC-vedergewicht, gelooft dat de regering van de Verenigde Staten een rol heeft gespeeld bij de schietpartij op Uvalde School afgelopen mei.

Op 24 mei 2022 schoot de 18-jarige Salvador Ramos op de Robb Elementary School, een basisschool in Uvalde in de Amerikaanse staat Texas in het rond. Negentien kinderen en twee leraren vonden de dood zeventien anderen raakten gewond.

Overheid zit er achter

UFC'er Mitchell suggereert dat de regering van de Verenigde Staten een rol heeft gespeeld bij de recente schietpartij op scholen. Het bloedbad was de op twee na dodelijkste schietpartij op een school in de VS en het 27e dodelijke incident in een onderwijsinstelling in 2022 tot nu toe.

Tijdens een recent interview met Brendan Schaub had Bryce Mitchell het volgende te zeggen: ,,De politieagenten zitten ongeveer een uur buiten en ze zeggen: 'O, nou, we weten niet of (we) hierdoor naar binnen willen, we hebben niet genoeg kogelvrije vesten", Zei Bryce.

Plicht

,,Het is hun plicht om daar naar binnen te gaan en ter plekke voor die kinderen te sterven. Dat is hun taak. Het was hun taak om die dag naar die school te gaan en te sterven of die kerel te vermoorden die iedereen vermoordde. Er had nul aarzeling moeten zijn, nul.”

,,De regering is betrokken bij een aantal van deze schietpartijen. In deze geloof ik dat ze hen (politie) hebben bevolen om om niet op te treden. " Dit is niet de eerste keer dat Mitchell samenzweringstheorieën heeft geuit, hij suggereerde ook dat de schietpartij in Las Vegas in 2017 een inside job was die door de overheid was georganiseerd om wapenbeheersing te implementeren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws