Scheidsrechter Marc Goddard legt uit waarom Conor McGregor zijn mond moest houden! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Scheidsrechter Marc Goddard legt uit waarom Conor McGregor zijn mond moest houden!

Scheidsrechter Marc Goddard legt uit waarom Conor McGregor zijn mond moest houden!

Conor McGregor moest op UFC Fight Night 118 Gdansk de directe in ring om de kooi verlaten, Scheidsrechter Marc Goddard legt uit waarom!

Het incident vond plaats tijdens de tweede ronde, terwijl Andre Fili bovenop McGregor’s vriend en teamgenoot Artem Lobov zat. Goddard heeft besloten de actie te onderbreken en de huidige UFC-lichtgewicht kampioen te bevelen om het gebied rond de kooi te verlaten. Hij vertelde de site MMA Fighting de reden waarom..

“De reden dat ik hem beval weg te stappen van de kooi is omdat Artem een ​​vierde coach bleek te hebben in McGregor die instructie gaf,” vertelde Goddard. ‘Dat is niet toegestaan. Stel je voor dat Conor hem zo door de wedstrijd heen had gepraat. Wat dan”?

Scheidsrechter Marc Goddard legt uit waarom Conor McGregor zijn mond moest houden!

McGregor, die geen gelicentieerd coach was voor deze partij liep rond, was aan het schreeuwen en instructies aan het geven tegen “The Russian Hammer” van buiten de achthoek.

‘Conor was in principe als een vierde coach,’ zei Goddard. “Wandelen rond de kooi waar en wanneer hij wilde. Toen Fili Artem op de grond kreeg, was Conor daar. Dat is gewoon niet eerlijk en niet toegestaan. Ik kon het niet toestaan. Hij kan niet doen wat hij maar wil ook al is hij de grote kampioen”.

Goddard vervolgde:

‘Als Conor in de zaal had gezeten, en  zijn stoel had blijven zittenl, dan had hij kunnen schreeuwen tot zijn hart er mee ophield,’ zei Goddard. ‘Dat is wat hij moet doen. Maar wat hij gewoon niet kan doen, wat hij niet mag doen, is op elk moment naar de kooi lopen en zoals ik zeg als de vierde coach. Dat is oneerlijk en onrechtvaardig. Iedereen die mij kent, zal u vertellen dat ik dit altijd heb gedaan, in elk land in welke situatie dan ook. Mijn integriteit is niet wankelend en ook niet de regels. We kunnen dat niet toestaan. Ik moest gewoon handelen”.

Artem Lobov zou op het evenement van  een unaniem beslissingsverlies aan Andre Fili lijden. Kort na het het gevecht heeft Lobov een verklaring uitgegeven op sociale media waar hij doelt op een mogelijk pensioen.

Bekijk ook

Zoon bokslegende Manny Pacquiao blijft verliezen

Zwarte schaap? Zoon bokslegende blijft verliezen (video)

Ik ben constant aan het trainen

‘Badr als gezamenlijke vijand!’ Overeem over trainen voor gevecht met aartsrivaal

Alistair Overeem maakt zich op voor zijn debuut bij Glory Kickboxing op 8 oktober tegen legende Badr Hari.

'Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

‘Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

Mike Tyson alhoewel allang gepensioneerd en alleen nog actief in oefenwedstrijden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page