'Schedel vechter gescalpeerd!': Organisatie ontkent schuld Nieuws
Nieuws

'Schedel vechter gescalpeerd!': Organisatie ontkent schuld

'Schedel vechter gescalpeerd!': Organisatie ontkent schuld

Hunter Boone, MMA-vechter raakt afgelopen weekend ernstig gewond door een defecte MMA-kooi. De organisatie zegt dat het niet hun schuld is.

Amateur MMA-vechter Boone die afgelopen weekend in Oklahoma vocht, liep een ernstige blessure op. Boone nam deel aan Martial Combat League 3 in Shawnee, Oklahoma tegen Jordan Brown. Het gevecht duurde slechts 17 seconden, want toen Brown, Boone neerhaalde gebeurde er iets verschrikkelijks.

Hunter's hoofd raakte een stalen onbedekte beugel wat resulteerde in een enorme scheur op zijn schedel. Hierdoor scalpeerde de huis op de bovenkant van zijn hoofd. 17 nietjes waren nodig waren om de wond te sluiten.

Schedel helemaal open

De coach van Boone, Jason Greer poste foto's van het incident op social media en zegt; ,,Zijn tegenstander sloeg Hunter's hoofd tegen het hek. Wat ertoe leidde dat Hunter een snee van 20 centimeter over de voorkant van zijn haarlijn van links naar rechts opliep. In feite scalpeerde dit hem. " (lees verder onder FB bericht).

Martial Combat League ontkent alle verantwoordelijkheid en zegt dat na controle van de kooi er niets gevonden is. ,,We zouden NOOIT willens en wetens een show geven als er ooit enige twijfel was of de atleten die onder onze vlag meededen, volledig beschermd waren." Of Boone stappen zal ondernemen is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws