Schandalig: WWE-legende Bret Hart aangevallen (video) Nieuws
Nieuws

Schandalig: WWE-legende Bret Hart aangevallen (video)

Schandalig: WWE-legende Bret Hart aangevallen (video)

WWE-legende Bret Hart werd zaterdagavond aangevallen door een man tijdens een Hall of Fame ceremonie.

Hart hield zijn inductietoespraak op zaterdagavond tijdens WWE's HOF ceremonie waarin Hart en Jim "The Anvil" Neidhart moesten worden beëdigd. Toen uit het niets een man met een Rasta muts de ring in sprong en Hart bruut vloerde.

Het was geen publiciteitsstunt of een geënsceneerd moment, de beveiligers kwamen gelijk in actie, terwijl andere worstelaars kwamen om te helpen. Het was een onmiddellijke chaos, al was het maar tijdelijk. Zelfs de man van Ronda Rousey, Travis Browne, nam actie en sprong de ring binnen om Hart te helpen.

Flinke knokpartij

RAW Tag Team kampioen Dash Wilder stompte de aanvaller in het gezicht terwijl de beveiliging deze wegsleepte, die man uitte allerlei verwensingen richtin richting Hart met betrekking tot diens ziekteverleden.

LEES OOK: UFC-kampioen Ronda Rousey stapt over naar de WWE

Hart heeft in het verleden een beroerte gehad en heeft kanker overleeft. Volgens bronnen werd de aanvaller naar buiten gewerkt en kon Hart zijn toespraak afmaken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws