Home / Nieuws / Schandalig: WWE-legende Bret Hart aangevallen (video)

Schandalig: WWE-legende Bret Hart aangevallen (video)

WWE-legende Bret Hart werd zaterdagavond aangevallen door een man tijdens een Hall of Fame ceremonie.

Hart hield zijn inductietoespraak op zaterdagavond tijdens WWE’s HOF ceremonie waarin Hart en Jim “The Anvil” Neidhart moesten worden beëdigd. Toen uit het niets een man met een Rasta muts de ring in sprong en Hart bruut vloerde.

Het was geen publiciteitsstunt of een geënsceneerd moment, de beveiligers kwamen gelijk in actie, terwijl andere worstelaars kwamen om te helpen. Het was een onmiddellijke chaos, al was het maar tijdelijk. Zelfs de man van Ronda Rousey, Travis Browne, nam actie en sprong de ring binnen om Hart te helpen.

Flinke knokpartij

RAW Tag Team kampioen Dash Wilder stompte de aanvaller in het gezicht terwijl de beveiliging deze wegsleepte, die man uitte allerlei verwensingen richtin richting Hart met betrekking tot diens ziekteverleden.

LEES OOK: UFC-kampioen Ronda Rousey stapt over naar de WWE

Hart heeft in het verleden een beroerte gehad en heeft kanker overleeft. Volgens bronnen werd de aanvaller naar buiten gewerkt en kon Hart zijn toespraak afmaken.

Bekijk ook

MMA-vechter dood aangetroffen in hotelkamer

De 29-jarige MMA-vechter was in Chisinau, waar hij een wedstrijd had tegen Lilian Grosu.

Bokskampioen Wladimir Klitschko op zee aan dood ontsnapt

Voormalig zwaargewicht kampioen Wladimir Klitschko, werd gered door de Spaanse kustwacht nadat het luxe jacht waar hij aan boord was in brand vloog.

Oud-kickbokskampioen Lucia Rijker ambassadeur ChildsLife

Oud-kickbokskampioen Lucia Rijker ambassadeur ChildsLife