Schandalig! Grote vechtsport organisatie betaald vechters niet uit Nieuws
Nieuws

Schandalig! Grote vechtsport organisatie betaald vechters niet uit

Schandalig! Grote vechtsport organisatie betaald vechters niet uit

Sergey Kovalev voormalig bokskampioen, maar ook andere boksers zijn niet betaald om te vechten tijdens het Triller evenement van afgelopen mei. Wat is er aan de hand en komt dit wel goed? Vragen insiders zich af.

Triller heeft al een vreselijke reputatie vanwege problemen zoals flagrante mismatches en gevaarlijke boekingen. Waarbij oude gepensioneerde boksers betrokken zijn, boksbonden ontweken worden en ten onrechte reclame wordt gemaakt voor oefen bokspartijen en deze laten voordoen als professionele wedstrijden. Nu voegt de organisatie naar verluidt het niet betalen van hun vechters toe aan die lijst.

Schandalig

Bloody Elbow meldt de misstanden vandaag op hun website. Volgens informatie van veteraan boks-insider Dan Rafael, is Triller nog steeds geld verschuldigd aan boksers van hun evenement op 14 mei. Waaronder zowel "TrillerVerz 5" headliners Sergey Kovalev en Tervel Pulev (lees verder onder video).

De vier vechters in de twee headline gevechten en hun respectievelijke promotors werden naar verluidt niet betaald door Triller op Fight Night. Triller Fight Club-president David Tetreault zou om uitstel hebben gevraagd, maar de betaling is op de afgesproken deadline van 31 mei nog steeds niet hebben ontvangen.

Bekende artiesten

De broer van Pulev, Kubrat, is naar verluidt ook niet betaald voor zijn co-headliner gevecht. Waarbij zijn tegenstander Jerry Forrest slechts "gedeeltelijk werd betaald". Volgens de info van Rafael is de sanctionerende bond CSAC op de hoogte van het probleem. Deze zou maatregelen kunnen nemen om Triller te schorsen van het organiseren van evenementen in de staat Californië.

Andere bonden eren en volgen dergelijke sancties doorgaans op, wat rampzalig zou kunnen zijn voor Triller, die pas in 2020 met boksen begon. Naast bokswedstrijden waren er op TrillerVerz 5 op dezelfde avond ook rapbattles en artiesten als Cypress Hill en Onyx. Of deze zijn betaald is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws