Samenwerking ONE Championship en All Elite Wrestling (gerucht) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Samenwerking ONE Championship en All Elite Wrestling (gerucht)

Samenwerking ONE Championship en All Elite Wrestling (gerucht)

ONE Championship en All Elite Wrestling samen in E-Sports?

Sinds enige tijd heeft vechtsport organisatie ONE Championship een eigen E-Sports tak ONE Esports.

De expansie van ONE Championship is haast niet bij te houden, niet alleen groeit de grootste vechtport organisatie van Azië in haar kickboks en MMA-events, ook ziet ONE E-Sports als belangrijk. E-Sport (Electronic sport) is de term die gebruikt wordt voor het competitief spelen van computerspellen. Over het algemeen worden de wedstrijden gespeeld met behulp van de multiplayer-modus van een computerspel.

Voor de spelletjes experts zijn namen Tekken, Dota en Fortnite niet onbekend. Het platform van ONE biedt deze al aan en er worden dan ook al een aantal competities gehouden. Binnenkort zet ONE haar eerste stappen op Amerikaanse bodem en geruchten gaan dat ook E-Sports daar zal landen. Geruchten gaan dat er met de pro wrestling organisatie AEW gesproken wordt om events en E-Sports te organiseren.

Samenwerken

Op twitter poste vandaag top pro wrestler Kenny Omega (echte naam Tyson Smith), een foto van zichzelf in het hoofdkantoor van ONE in Singapore. Naast dat Smith bekend staat als een van de beste pro wrestlers is hij een fervent gamer en een hevige fan van de Final Fantasy-serie. Daarnaast is hij ook fan van Resident Evil en Street Fighter.

ZIE OOK >> ONE FC lanceert E-Sports platform

Hij haalde zelfs inspiratie uit de spellen om zijn combinatie van worstelbewegingen samen te stellen. Op twitter meld Smith: “Nieuwe vrienden gemaakt voordat ik terugkeer naar Amerika. Je zult waarschijnlijk meer van ons in de toekomst zien.” De boodschap lijkt te duiden op een samenwerking tussen ONE en AEW waar Smith Vice president is.

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page