Sambo Worstelen: Master Nico Herbert pakt ´goud´ in Casablanca Nieuws
Nieuws

Sambo Worstelen: Master Nico Herbert pakt ´goud´ in Casablanca

Sambo Worstelen: Master Nico Herbert pakt ´goud´ in Casablanca
Sambo Worstelen: Master Nico Herbert pakt ´goud´ in Casablanca

´Equal´ of te wel Sambo voor elk … 4U2. Dat is wel een beetje dé slogan en dé missie van de Sambo Bond Nederland. Sambo voor jong en ouder, jongens, meisjes, vrouwen, mannen maar ook valide en mindervalide sporters onder ons.

Dat bewijst ´master´ bestuurslid en bondstrainer Nico Herbert maar weer eens hoe leuk en ook nog eens competitief Sambo voor elk en op elke leeftijd kan zijn. Afgelopen vrijdag vertrok Nico Herbert met grondlegger en voorzitter van de Sambo Bond Nederland Hendrik Jan Ningbers naar Cacablanca Marokko. Hier ging Nico Herbert zijn meervoudige wereldtitel Sambo verdedigen.

Nico Herbert uitkomend in de categorie van 60 tot 64 jaar, gewichtsklasse tot 82 kg liet er geen gras over groeien en prolongeerde zijn wereldtitel met glans.

Weer een prachtige prijs en opsteker voor de Sambosport in Nederland welk zich op alle fronten in alle leeftijden en disciplines van de Sambo en Combat Sambo groeiend is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws