Sam Sexton verdedigt zwaargewicht bokstitel tegen uitdager Hughie Fury! Nieuws
Nieuws

Sam Sexton verdedigt zwaargewicht bokstitel tegen uitdager Hughie Fury!

Sam Sexton verdedigt zwaargewicht bokstitel tegen uitdager Hughie Fury!

Zal het neefje van Tyson Fury de titel kunnen afpakken van Sam Sexton?

Dat zal het gevecht op 12 mei aanstaande moeten gaan uitwijzen, zelf heeft Sexton het volgende te zeggen over de aanstaande strijd: "Ik ben erg opgewonden om te boksen tegen Fury. Het is een geweldig gevecht tegen een jonge tegenstander van wereldklasse, maar ik geloof dat ik de ervaring en het vermogen heb om te winnen en ik zal mij niet laten meevoeren het door Hughie, zoals ik in het verleden heb bewezen met Kampioensoverwinningen in Belfast, tweemaal en in Edinburgh. "

Sam Sexton verdedigt zwaargewicht bokstitel tegen uitdager Hughie Fury!

Een geweldige kans om onze wereldranglijst te verbeteren

Sexton's trainer Graham Everett, die vier Britse kampioenen heeft voortgebracht: Jon Thaxton, Liam Walsh, Ryan Walsh en Sexton, voegde toe: "Er zijn een aantal aanbiedingen voor Sam geweest, maar dit is degene die hij wilde. Het is een fantastische kans voor Team Sexton en een geweldige kans om onze wereldranglijst te verbeteren. We weten dat Hughie een vechter van wereldklasse is en we willen zinvolle gevechten, daarom wilde Sam met hem vechten. " Fury komt terug na zijn controversiële beslissingsverlies aan WBO-wereldkampioen Joseph Parker in september vorig jaar en probeert nu opnieuw wereldkampioen te worden.

Fury; Ik ben de ongekroonde wereldkampioen

Op 23-jarige leeftijd heeft Fury bewezen dat hij een vechter van wereldklasse is en dat zijn beste jaren nog steeds voor hem liggen. De ster uit Manchester gaat graag terug in de ring en wil de Britse kroon opeisen. Hij zei: "Ik ga doen wat ik altijd doe en dat is presteren op mijn best. Ik ben erg opgewonden om terug te zijn en tegenover Sexton voor de Britse titel te staan ​​en geloof me dat ik op een missie ben om terug te eisen wat rechtmatig van mij zou moeten zijn, de wereldtitel. Ik ben de ongekroonde wereldkampioen en op 12 mei zul je zien waarom dat zo is. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws