Ruziezoeker stijf gemept! 'Geen zachte landing' (video) Nieuws
Nieuws

Ruziezoeker stijf gemept! 'Geen zachte landing' (video)

Ruziezoeker stijf gemept! 'Geen zachte landing' (video)

Knock-outs op straat zijn levensgevaarlijk, zeker als je verkeerd land op het asfalt. De man in de video deelde zo'n een dikke pompert uit dat zijn rivaal verstijfd bleef liggen.

Wanneer een persoon een impact ervaart die sterk genoeg is om een hersenschudding (bij een knock-out) te veroorzaken, staan hun armen vaak in een onnatuurlijke positie. Deze positie onderarmen gestrekt of gebogen, meestal in de lucht, volgt na de impact en staat bekend als de scherm reactiepositie.

Gevaarlijk

Dat overkwam de man in de video die na uitdagen een stevige stoot te verwerken kreeg. Het is een angstig gezicht maar vaak van korte duur. Alhoewel een dubbele impact zoals een harde landing op straat symptomen kunnen verergeren.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws