Ruzie over Conor McGregor film: 'Je bent te lelijk'
Home / Nieuws / Ruzie over Conor McGregor film: ‘Je bent te lelijk’

Ruzie over Conor McGregor film: ‘Je bent te lelijk’

Ruzie om Conor McGregor film: 'Je bent te lelijk'

Conor McGregor en Nate Diaz ruziën over de toekomstige film over het leven van de Ier. Acteur Jared Leto ziet een hoofdrol wel zitten en wil McGregor vertolken in de film. Rivaal Nate Diaz zal ook te zien zijn maar wie hem zal hem spelen, daar heeft de Ier zo zijn idee bij.

Vorige week besprak Jared Leto een mogelijke film over de carrière van ‘The Notorious’. De Oscarwinnaar verklaarde dat hij in de toekomst graag McGregor zou willen spelen in een mogelijke film. Leto is een opmerkelijke UFC-fan en is de afgelopen jaren op veel evenementen geweest.

Als reactie gaf McGregor zijn zegen voor de rol. Verder bood hij de acteur ook aan om samen met hem te komen trainen om zich voor te bereiden op de film. Op dit moment is er geen echte potentiële film over de Ierse ster aan de horizon. Het lijkt er echter op dat McGregor en Leto proberen het tot stand te brengen.

Wolferine

Diaz heeft ingespeeld op een mogelijke film met McGregor. Deze beweerde dat zijn rol in de potentiële film wordt gespeeld door Hugh Jackman. Op die manier kan hij zien hoe Wolverine, Jared Leto in elkaar slaat in de film. Diaz en McGregor hadden met twee gevechten in 2016, waarbij de twee op 1-1 staan.

Conor McGregor heeft nu gereageerd. Het lijkt erop dat de Ier die castingkeuze niet leuk vindt. In plaats daarvan zou hij de zoon van Walter White in Breaking Bad graag zijn vijand zien spelen. RJ Mitte speelt Walter White Jr. in de serie en heeft hersenverlamming.

Gifdwerg

Diaz besloot toen terug te slaan naar McGregor. In plaats van Leto zou hij in plaats daarvan willen dat de Ier wordt gespeeld door Warwick Davis. De 52-jarige staat bekend om zijn kleine gestalte. Davis staat ook bekend om zijn rol als Leprechaun, de giftige dwerg in de gelijknamige filmreeks.

McGregor reageerde toen om het gesprek schijnbaar te beëindigen. Hij besloot een door fans gemaakte poster van zijn voorgestelde film met Leto te delen. Op basis van de woorden ruzie, lijkt het erop dat de twee sterren nog steeds geen vrienden zijn.

Bekijk ook

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

‘Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

Na zijn gewonnen wedstrijd daagde hij Conor McGregor uit.

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! ‘Stop nooit met vechten’

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis

Billy 'Bruce Lee' leverkicks rivaal kotsmisselijk! 'Nasty'

Billy ‘Bruce Lee’ leverkicks rivaal kotsmisselijk! ‘Nasty’ (video)

Deze ging schreeuwend van de pijn en kotsmisselijk naar het canvas

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page