Ruzie met blote vuisten beslecht op woonwagenkamp: 'Bewijs dat je stoer bent' (video) Nieuws
Nieuws

Ruzie met blote vuisten beslecht op woonwagenkamp: 'Bewijs dat je stoer bent' (video)

Ruzie met blote vuisten beslecht op woonwagenkamp: 'Bewijs dat je stoer bent' (video)

Decca Heggie, ook bekend als 'The Guv'nor' ging afgelopen weekend op de vuist met prof bokser Dean Lynch Ward. Aan het gevecht ging een uitdaging en ruzie vooraf waarin beide mannen beweerden de stoerste te zijn.

Het gevecht om uiteindelijk te bewijzen wie nou de stoerste was, werd afgelopen weekend gehouden in Engeland op een woonwagencentrum. Tussen de woonwagens door was er een provisorische boksring gemaakt waar Heggie en Ward elkaar te lijf gingen.

Respect

Het moet gezegd worden alhoewel het een blote vuist boksgevecht was viel er genoeg respect te bespeuren tussen beide knokkers. ,,Ik heb respect dat je bent komen opdagen", zei Heggie richting Ward in een korte pauze om daarna weer vrolijk verder te boksen.

Na het gevecht werden beide vechters geïnterviewd waarin beide nog even het respect naar elkaar toe uitspreken. Wel vond Heggie die een legendarische blote vuist bokser is dat hij zelf vond iets te langzaam te hebben gevochten. Dat viel wel mee toch....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws