Russen plaatsen Joe Biden bokszak op straat: 'Lekker trappen tegen de Pres' Nieuws
Nieuws

Russen plaatsen Joe Biden bokszak op straat: 'Lekker trappen tegen de Pres'

Russen plaatsen Joe Biden bokszak op straat: 'Lekker trappen tegen de Pres'

Joe Biden de President van Amerika is in Rusland niet erg populair. Sterker nog hij wordt daar zo gehaat dat er een bokszak met zijn foto is geplaatst recht voor ingang van Airport metro station. Daar mogen russen lekker tegen aan trappen en slaan.

Sinds de oorlog tussen Rusland en Oekraïne ontstond heeft Amerika zich verzet tegen Poetin en zijn beleid. Wapens en financiële hulp stroomt massaal richting President Zelensky's leger. Dit zit de Russen niet lekker, maar Biden snel aanpakken lukt niet echt.

Haat

Dus hebben de Russen maar besloten een bokszak met de beeltenis van de Amerikaanse President er op midden op straat te zetten. Iedereen mag daar zijn woede koelen op Biden. Commentaar is er natuurlijk ook op.

,,Terwijl Poetin zegt dat Rusland klaar is om alle partners met respect te behandelen", werd in Moskou op het plein voor het metrostation "Airport" een bokszak geïnstalleerd met een volledige foto van de Amerikaanse president Joe Biden". Tja wat moet je er van denken?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws