Ruim 300 sportscholen open vandaag: 'De boete neem ik voor lief' Nieuws
Nieuws

Ruim 300 sportscholen open vandaag: 'De boete neem ik voor lief'

Ruim 300 sportscholen open vandaag: 'De boete neem ik voor lief'

De actie om vandaag open te gaan heeft ruim 300 sportscholen doen besluiten open te gaan. De situatie is onhoudbaar en de sportschoolhouders willen actie.

Afgelopen week werd er een oproep gedaan om de sportscholen vandaag massaal open te doen. Dit als een signaal naar de overheid dat de lockdown door de Covid-19 niet langer houdbaar is.

Er zullen ruim 300 sportscholen mee doen aan het initiatief om toch open te gaan, ook al riskeren deze een handhaving boete van €4.000. ,,Wij doen de deuren open zegt een sportschoolhouder. Die boete neem ik maar voor lief als we dan zinken dan maar meteen goed. "

Helpt geen ene reet

Toch zijn er ook sportschoolhouders die het niet aandurven om de deuren te openen. ,,Ik blijf dicht, niet voor die boete maar het zal toch geen reet uitmaken. Denk je echt dat de overheid naar ons zal luisteren?"

Wat het effect zal zijn nu de sportscholen massaal dreigen open te gaan zal moeten blijken. Andere branches zoals de horeca gaan later deze week met acties komen.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/150-sportscholen-gaan-zaterdag-open-pikken-het-niet-langer/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws