Ruben Sibma in de herhaling tijdens MMA partij in Zweden - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Ruben Sibma in de herhaling tijdens MMA partij in Zweden

Ruben Sibma in de herhaling tijdens MMA partij in Zweden

De Nederlandse MMA vechter Ruben Sibma die naar Zweden verhuisde om daar zijn MMA droom te verwezenlijken is daar inmiddels geen onbekende meer. Zo daagde hij ooit de Zweedse wereldkampioen uit, die hem in eerste instantie negeerde. Echter kreeg hij wel zijn gevecht niet tegen de kampioen maar tegen de Afghaanse Shoeb Karar, die aangekondigd werd als nieuweling maar achteraf veel ervaring in de kooi bleek te hebben. Simba verloor de partij maar liet de kop niet hangen.

Social media vechters

Sibma ook wel bekend als Ruben Ruben) is een meester in het gebruiken van social media als het aankomt op het attenderen op zijn persoon en niet zonder succes. In Zweden kan men nu niet meer om hem heen, zijn volgende gevecht staat gepland op 18 augustus aanstaande tegen Samuel Seung Chan Ericsson, ook een meester in het gebruiken van social media. Beide vechters worden dan ook gezien als de beste vechters op social media.

Invloedrijk gevecht

“This is probably the biggest internet fight ever. Both these people are successful at their social media and have massive attention. Both are MMA fighters with very different backgrounds but share the same weight and passion for this sport. Both guys are fantastic personalities and we thought these two must have the opportunity to clash in a cage and get real on each other. Ruben Ruben vs Samuel Seung Chan Ericsson is going to affect and influence more people than any other swedish fighter.” Zo meld de organisatie. Nu eens zien wie van de twee vechters zal zegevieren en of Sibma zijn naam eindelijk definitief kan vestigen in Zweden.

Nederlander Ruben Sibma in de herhaling tijdens MMA partij in Zweden

Bekijk ook

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page