RTL Boxing Stars: Nederlandse BN' ers tegen elkaar de boksring in Nieuws
Nieuws

RTL Boxing Stars: Nederlandse BN' ers tegen elkaar de boksring in

RTL Boxing Stars: Nederlandse BN' ers tegen elkaar de boksring in
RTL Boxing Stars: Nederlandse BN' ers tegen elkaar de boksring in

In ´Boxing Stars´ stappen vanaf woensdag 31 oktober om 20.30 uur bekende durfallen de boksring in. In nauwe samenwerking met de Nederlandse Boksbond worden de deelnemers verdeeld over drie klassen.

Bij de mannen lichtgewicht gaan zanger Kaj van der Voort, acteur Rein van Duivenboden, e-sporter Koen Weijland, choreograaf Dan Karaty en voormalig topsporter Michael Boogerd de strijd aan. Zangers Brace en Danny Froger, Robinson 2017 Carlos Platier Luna, presentator Rick Brandsteder, rapper Jebroer, voormalig topsporter Taeke Taekema en acteur Juvat Westendorp werpen elkaar in de klasse mannen zwaargewicht de (boks)handschoen toe.

De vrouwen die de uitdaging aangaan zijn modellen Jessie Jazz Vuijk en Joelle Witschge, YouTubers Mascha Feoktistova, Laura Ponticorvo en Saar Koningsberger en realitysterren Michella Kox en Amanda Tsatsos. Meer namen worden later bekendgemaakt.

Bokslegendes

Acht bekende vrouwen en zestien bekende mannen worden door middel van intensieve training klaargestoomd voor hun allereerste bokstoernooi. Zij worden in dit proces bijgestaan door legendes uit de bokswereld: voormalig wereldkampioenen Don Diego Poeder, Raymond Joval en Esther Schouten, voormalig Europees kampioene Marichelle de Jong en toptrainers Radmilo Soda, Barry Groenteman, Michel van Halderen en Ilona Lenten. Wekelijks is in de live-uitzending van de wedstrijd te zien tot welk niveau de professionals deze sterren hebben weten te brengen.

De kandidaten boksen drie rondes van 1,5 minuut in een klassiek knock-outsysteem: diegene die de partij verliest, ligt uit de competitie. De BN´ers zijn bloedfanatiek, en zullen dus alles op alles zetten om te winnen. Wie is er bestand tegen de spanning en weet zijn tegenstander te verslaan, live op televisie? Let´s get ready to rumble!

´Boxing Stars´ wordt geproduceerd door Fabiola.

[KGVID]https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2018/10/Boxing-Stars.mp4[/KGVID]

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws