Roy Jones Jr. vecht afscheid partij tegen Scott Sigmon Nieuws
Nieuws

Roy Jones Jr. vecht afscheid partij tegen Scott Sigmon

Roy Jones Jr. vecht afscheid partij tegen Scott Sigmon

Roy Jones Jr., die zijn carrière af wil sluiten op 8 februari. 8, heeft nu een tegenstander.

Jones kondigde vrijdag aan dat hij tegen Scott Sigmon zal in de ring zal verschijnen. Jones, die wereldtitels won in vier divisies, beëindigt zijn 29-jarige professionele loopbaan in het geplande 10-ronde cruiserweightgevecht in het Pensacola Bay Center in zijn geboortestad Pensacola, Florida, dezelfde stad waar hij in 1989 prof werd.

Roy Jones Jr. vecht afscheid partij tegen Scott Sigmon

De partij vindt plaats op de Island Fights en wordt uitgezonden door UFC Fight Pass

"Jullie zijn het vast allemaal vergeten, ik heb altijd gezegd dat mijn laatste gevecht in mijn woonplaats Pensacola zou zijn", zei Jones, "Jullie moeten het allemaal vergeten zijn." "Ik wilde het, en ik meen het nu." "Hier is het allemaal begonnen." "Dit zal mijn 75ste professionele gevecht worden en het zal mijn laatste zijn." De partij vindt plaats op de Island Fights en wordt uitgezonden door UFC Fight Pass, onderdeel van de UFC zo heeft Jones aangekondigd.

Ik ben al jaren bevriend met UFC President Dana White", zei Jones.

De kaart markeert de eerste keer dat UFC Fight Pass een live boksevent streamt. "Roy Jones heeft een lange en voorname carrière gehad." Ik ben blij dat ik hem terug kan brengen naar de fans die UFC Fight Pass hebben, "zei White, die onlangs zei dat hij van plan is om de boks promote in te gaan, naast zijn plichten die de UFC-evenementen promoten.

Simon is een ware bokslegende

Sigmon (30-11-1, 16 KOs), heeft de meeste middengewicht en licht zwaargewicht en wel tegenover zich gehad. Hij is tegen Luis Arias, Matt Korobov, Ronald Gavril, J'Leon Love, Caleb Truax en Kelly Pavlik in de ring te zien geweest. Jones (65-9, 47 KOs), die 49 werd op 16 Januari, won wereldtitels op middengewicht, super middengewicht, licht zwaargewicht en zwaargewicht en regeerde als de pound-for-pound koning voor ongeveer een decennium, vanaf 1994.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws