Rory MacDonald daagt de Winnaar van Gegard Mousasi versus Rafael Carvalho uit Nieuws
Nieuws

Rory MacDonald daagt de Winnaar van Gegard Mousasi versus Rafael Carvalho uit

Rory MacDonald daagt de Winnaar van Gegard Mousasi versus Rafael Carvalho uit

De Winnaar van Gegard Mousasi tegen Rafael Carvalho en de Bellator middengewicht titel is het doel voor Rory MacDonald

Het is geen geheim dat Rory MacDonald grote dingen verwachte van zijn overgang naar Bellator. Hij domineerde Paul Daley in zijn debuut en won toen een oorlog met Douglas Lima om uiteindelijk wereldkampioen te worden. Nadat hij zijn titel heeft verdedigd tegen Andrei Koreshkov, wil MacDonald Bellator's "Grote Kampioen" worden.

Rory MacDonald daagt de Winnaar van Gegard Mousasi versus Rafael Carvalho uit

Gerard Mousasi; ik ga niet op Twitter en domme shit zeggen

"Rory MacDonald had ook geen geweldige prestatie, maar ik ga niet op Twitter en domme shit zeggen. Na dit gevecht met Rafael Carbalho, kunnen we het hopelijk voor elkaar krijgen en kan hij komen om zijn vaardigheden te tonen, maar hij zal tekort komen. Als ik Carvalho verslaat, gaan er deuren open. Ik kan overgaan naar licht zwaargewicht en misschien kan ik daar een titel behalen. Als ik het goed doe in het titelgevecht en ik win, kan ik grotere dingen bereiken. "Aldus Gegard Mousasi.

Een partij die nooit in de UFC zou hebben plaatsgevonden

Dit is al een lange tijd in de maak. Een deel van de profetie is al in vervulling gegaan, maar Gegard Mousasi moet zijn deel doen en de Bellator middengewicht titel winnen. Dan zullen de twee UFC-vechters het tegen elkaar opnemen in een partij die nooit in de UFC zou hebben plaatsgevonden. Zo niet, dan is Rory MacDonald op zoek naar de strijd tegen de huidige kampioen Rafael Carvalho.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws