Ronda Rousey tekent Monday Night Raw contract Nieuws
Nieuws

Ronda Rousey tekent Monday Night Raw contract

Ronda Rousey tekent Monday Night Raw contract

Ronda Rousey zal haar Raw-contract formeel ondertekenen bij Elimination Chamber op 25 februari.

Raw general manager Kurt Angle kondigde dit afgelopen maandagavond aan. Rousey maakte haar WWE-debuut na de allereerste Royal Rumble-wedstrijd voor dames tijdens de Royal Rumble in 2018 in januari. Ze bevestigde toen dat ze zich fulltime bij WWE had aangesloten, en vertelde ESPN's Ramona Shelburne dat WWE "mijn leven nu is" en dat het bedrijf "eerste prioriteit" zal hebben voor haar de aankomende tijd. WWE contract signeersessies zijn zelden eenvoudig, dus Elimination Chamber zal waarschijnlijk een gelegenheid zijn om Rousey voor te bereiden op haar verhaallijn in de aanloop naar WrestleMania 34 in april. eerder was Rousey, onheilspellend wijzend op het WrestleMania-teken bij de Royal Rumble aanwezig, het blijft het onduidelijk wat WWE heeft gepland voor de voormalige UFC-kampioen bantamgewicht bij vrouwen.

Ronda Rousey tekent Monday Night Raw contract

Ze zal elke dag trainen en met ons werken

In een interview met Nick Schwartz van For The Win weigerde Triple H de toekomst van Rousey te bespreken, behalve dat ze zou zeggen dat ze zou beginnen met trainen nadat ze haar filmverplichtingen voor de film Mile 22 had afgerond: "Ze zit in het Performance Center, ze zal elke dag trainen en met ons werken. En we zullen zien waar het naartoe gaat. Het is niet vanwege een gebrek aan verlangen of motivatie, of iets. De twee keren dat ze aanwezig is geweest bij de training van het Performance Center moesten we proberen haar in te dammen, omdat ze de hele dag en de hele nacht traint als het aan haar ligt. "

Het SmackDown Live Women's Championship

Dave Meltzer van MMA Fighting meldde dat WWE wilde dat Rousey samen met The Rock Triple H en Stephanie McMahon ging optreden bij WrestleMania 34, wat een terugblik zou zijn op hun interactie op WrestleMania 31 in maart 2015. Door met Raw te tekenen, zal het Rousey vermoedelijk niet lukken om met Charlotte Flair te worstelen voor het SmackDown Live Women's Championship. ESPN's Arash Markazi meldde in januari dat Flair had gehoopt tegen Rousey te worstelen in het hoofdevenement van WrestleMania.

De deur is echter nog niet gesloten voor die mogelijkheid. Flair kan de ondertekening van Rousey's contract onderbreken, en haar uitdagen voor een match voordat ze alles met pen op papier zet over deze deal. Het momentum gegenereerd door het debuut van Rousey roept flink wat spanning op bij de fans omdat ze sindsdien niet meer op een WWE live-evenement verscheen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws