VIDEO: Ronda Rousey tekent contract bij WWE en debuteert bij Royal Rumble - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Ronda Rousey tekent contract bij WWE en debuteert bij Royal Rumble

VIDEO: Ronda Rousey tekent contract bij WWE en debuteert bij Royal Rumble

Tot ziens UFC, Ronda Rousey debuteert bij WWE Royal Rumble, ‘Dit is mijn leven nu’

Ronda Rousey maakte haar langverwachte verschijning tijdens de WWE Royal Rumble op zondagavond in Philadelphia. De voormalig UFC-kampioen bantamgewicht voor vrouwen confronteerde drie van WWE’s beste vrouwenworstelaars. Toen schudde ze de hand van WWE exec Stephanie McMahon, die lang de ring zat. Rousey kwam helemaal aan het einde van de grote show de ring in en waar een uitzinnige menigte “Holy shit” scandeerde. Na de drie vrouwen in de ring te hebben staan aanstaren, keek ze omhoog en wees naar het bord WrestleMania hoog boven in de nok van het Wells Fargo Center. En hiermee duidende ik ben hier en ga niet meer weg, een van jullie zal sneuvelen en ik wordt de nieuwe kampioen.

In een interview met ESPN zei Rousey dat ze heeft getekend bij WWE om een ​​full-time worstelaar te worden

“Dit is mijn leven nu,” vertelde Rousey aan ESPN’s Ramona Shelburne. “Eerste prioriteit op mijn tijdlijn voor de komende jaren. Dit is geen smash-and-grab; dit is geen publiciteitsstunt. Toen ik Triple H voor het eerst ontmoette, zei ik: ‘Er zijn andere dingen die ik met mijn tijd kan doen, die veel meer geld zal opleveren, maar ik zal er niet zo van genieten. ” Al eerder werd verwacht dat Rousey de ring in zou stappen nekel weken geleden, echter gebeurde dit niet. Maar u is het dus officieel en zal zij naar verwachting binnenkort de show worstel ring instappen.

Lager dan de WWE kun je niet zinken

Rousey, 30, was de meest dominante vrouwelijke vechters in de geschiedenis van de mixed martial arts tot 2015, toen ze schokkend werd verslagen door Holly Holm op UFC 193 in Australië. Rousey keerde in december 2016 terug voor een titelgevecht tegen Amanda Nunes bij UFC 207, maar werd in de eerste ronde uitgeschakeld. Lager dan de WWE kan je niet zinken, het zijn nep gevechten, zo verklaren voormalige fans van Rousey. Ook social media gaat op zijn kop met veel negatieve reacties over haar stap. Een ding is zeker zelfs UFC-president Dana White heeft gezegd dat hij niet denkt dat Rousey ooit naar het Octagon zal terugkeren. Maar het lijkt erop dat ze een nieuwe fase heeft gevonden voor haar toekomstige uitvoeringen.

Bekijk ook

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut (video)

Deze zette een lowkick in maar werd vrijwel afgestraft door Prikaza.

Glory neemt maatregelen! 'Gedragsregels voor fans en vechters'

Glory Collision 4 maatregelen! ‘Gedragsregels voor fans en vechters’

Voor Glory Collision 4 welke deze zaterdag plaatsvindt in het Gelredome Arnhem

Badr lijnrecht tegenover Overeem: 'Ik domineerde elk gevecht, pas maar op'

Badr lijnrecht tegenover Overeem: ‘Ik domineerde elk gevecht, pas maar op’ (video)

Op de vraag hoe het er zaterdag aan toe zal gaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page