Ronda Rousey team coach "Battle of the Network Stars" Nieuws
Nieuws

Ronda Rousey team coach "Battle of the Network Stars"

Ronda Rousey team coach "Battle of the Network Stars"

Battle of the Network Stars, benoemd Ronda Rousey als team coach voor de ABC vernieuwde TV serie

Rousey zal haar best doen om een collectie van tv-sterren om te zetten in onverbeterlijke atleten over 10 afleveringen deze zomer. De ABC-revival van de klassieke 70's en 80's tv-show 'Battle Of The Network Stars' wordt een van de grootste TV Battles van de UFC met Ronda Rousey. De voormalige vrouwenbantamgewichtkampioen, die grotendeels verantwoordelijk was voor de toevoeging van vrouwelijke vechters aan het UFC-rooster, zal in de loop van het zomerseizoen van de show als vaste team coach dienen. De onlangs met pensioen gestuurde Dallas Cowboys superster DeMarcus Ware zal het tegenstander team aansturen.

Ronda Rousey team coach "Battle of the Network Stars"

Sportieve wedstrijden tussen te sterren

'Battle of the Network Stars' liep voor 12 seizoenen van 1976 tot 1988 en vertoonde sportieve wedstrijden tussen veel van de grootste namen op televisie op dat moment. Van Tom Selleck naar Farrah Fawcett tot Billy Crystal en Lynda Carter (voor de oudjes onder ons), in de show moesten de netwerksterren die hun specifieke kanaal vertegenwoordigde in wedstrijden zoals zwemmen, stormbaan, en obstakel baan hun kunnen tonen.

"Het is als de Olympische Zomerspelen, maar met mensen die je kent van TV ," vertelde de uitvoerende producent Andrew Glassman Vulture over de hernieuwde serie, die een aantal fundamentele verschillen zal hebben van het origineel. "Het netwerk versus netwerkformaat heeft niet veel zin als teams op basis van de acteurs en anderen bekende sterren waar mensen de loop der jaren van zijn gaan houden tot op de dag van vandaag: agenten vs tv sitcoms, parlementariërs vs advocaten, tv-moeders en vaders vs tv-kinderen".

Veel bekende gezichten

Naast Rousey en Ware, belooft Glassman dat er meer dan genoeg bekende gezichten zullen zijn om de show tot een succes te maken. De show is een creatie van talentbureau IMG (de helft van het WME-IMG-team dat de UFC kocht voor 4 miljard dollar En vertegenwoordigt wordt door Rousey), we veronderstellen dat ze op die als geheel zullen leveren om mee te doen aan de nieuwe serie.

"Ik ga werken met mensen uit L.A. Law, The West Wing, Melrose Place, Happy Days, CHiPs, JAG, Facts of Life, en The Office. Het is als een tv-tijdmachine, zegt Rousey". Deze zullen onder andere ook met vechtsporten te maken krijgen in de nieuwe serie zoals MMA en kickboksen.

Voor Rousey vertegenwoordigt het haar grootste entertainment-rol tot nu toe, want zij zal een prominente rol spelen in alle tien afleveringen die deze zomer zullen draaien. Het is nog een ander teken dat de superster van de UFC de kooi achter haar dicht doet en nieuwe Hollywood-projecten vindt om haar tijd te vullen. De tijd die niet wordt besteed aan haar nieuwe verloofde, UFC zwaargewicht Travis Browne.

Nederlandse versie

Wellicht is de serie een leuke voor de vechtsport in Nederland en is het wellicht wat voor John de Mol om dit op te pakken? Het zou in ieder geval een mooi concept zijn de vechtsporten positief te promoten in Nederland!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws