Ronda Rousey overweegt overstap naar WWE Nieuws
Nieuws

Ronda Rousey overweegt overstap naar WWE

Ronda Rousey overweegt overstap naar WWE

WWE wil Ronda Rousey voor Wrestlemania 34 op 8 april 2018

Het lijkt erop dat Ronda Rousey zich opmaakt voor een terugkeer naar de ring, deze keer als pro-wrestler. Volgens de Cage Side Seats, is de WWE op zoek naar Rousey voor het prestigieuze Wrestlemania 34 pay-per-view evenement op 8 april 2018. Het plan is om de toekomstige UFC Hall of Famer tegen Charlotte Flair te laten worstelen. Op zich een opmerkelijke stap voor een echte vechtsporter van het kaliber van Rousey, want in de WWE is alles al van tevoren bekend, wie de winnaar wordt, en eventuele overall kampioen. Daar waar Rousey gewend is echt te moeten vechten voor een titel.

Ronda Rousey overweegt overstap naar WWE

Wereldtitels in UFC en WWE

Ronda Rousey is van plan de eerste vrouw te zijn om wereldtitels te winnen in zowel MMA als in het professioneel worstelen. Rousey verscheen voorheen al eens eerder op het Wrestlemania 31-evenement in 2015, in een segment met The Rock, Stephanie McMahon en Triple H. Meer recent verscheen ze op het scherm in promofilmpjes voor het "Mae Young Classic" toernooi dat deze herfst wordt georganiseerd.

Voormalige UFC-bantamgewichtkampioen

De 30-jarige is een voormalige UFC-bantamgewichtkampioen, die de kampioen riem totaal zes keer op dominante wijze verdedigde. Ze verloor de titel aan Holly Holm in oktober 2015 en heeft afgelopen december 2016 met zonder succes gevochten voor de titel. door met groot succes eerder het wereldkampioenschap MMA te hebben gewonnen, lijkt ze nu hetzelfde te willen doen in de professionele worstel scene.

Van esthetiek naar acrobatiek

Professioneel worstelen is een vorm van performance art die atletiek combineert met theatrale prestaties. De wedstrijden hebben vooraf bepaalde resultaten om de vermaakwaarde te verhogen en alle veeleisende manoeuvres worden uitgevoerd met de volledige medewerking van de betrokkenen en zorgvuldig uitgevoerd op specifieke manieren die de kans op feitelijke verwondingen verminderen. Deze feiten werden eens geheim geheim gehouden, maar zijn nu een algemeen geaccepteerd open geheim.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws