Ronda Rousey moet de ring in tegen Cris Cyborg! Nieuws
Nieuws

Ronda Rousey moet de ring in tegen Cris Cyborg!

Ronda Rousey moet de ring in tegen Cris Cyborg!

Edmond Tarverdyan wil Ronda Rousey nog een keer het Octagon in zien stappen. En hij heeft een ideale tegenstander in gedachten, Cris Cyborg!

Afgelopen maandag vertelde Tarverdyan, tegen Ariel Helwani in de 400e aflevering van The MMA Hour dat Cyborg de ideale vijand zou zijn voor een Rousey comeback. En een makkelijk te winnen gevecht voor de van de voormalige UFC bantamgewicht kampioen bij de vrouwen.

Ronda Rousey moet de ring in tegen Cris Cyborg!

Ik wil dat gevecht, doordat ik Ronda trainde, weet ik dat Ronda Cyborg kan verslaan. Dat weet ik zeker, Cyborg is te traag.

Rousey heeft niet gevochten sinds een 48 seconden KO verlies aan Amanda Nunes bij UFC 207 afgelopen december. Voordien verloor ze voor het eerst in MMA, een knockout voor Holly Holm bij UFC 193 in 2015. Rousey heeft heel weinig in de media gedaan en sinds die nederlaag heeft ze helemaal niet gesproken over vechten, noch haar toekomst in de UFC. Dana White, de president van UFC en een goede vriend van Rousey, heeft zelfs gezegd dat hij niet denkt dat ze ooit terug zal komen.

Er moet wel motivatie zijn om te vechten

Tarverdyan, de hoofdcoach van Glendale Fighting Club in Californië, is er niet zo zeker van en hij is van mening, dat er een grote motivatie zou moeten zijn om tegen Cyborg, Rousey's grootste rivaal te vechten. Hij weet het niet of Rousey het wel doet. 'Ik weet het niet,' zei hij. "Ik weet het echt niet. We zullen zien. Ronda zal haar verslaan. Ronda heeft een uitdaging nodig, en ziet Cyborg niet als een serieuze tegenstander. Zo werkt Ronda als het niet uitdagend is dan doet ze het gewoon niet. En ze had dat niet met Holly, zij is degene die uitdaagde en wat agressiviteit wilde hebben voor de weigh-ins.

Achtervolgd door prestatieverbeterende drugsaccusaties

Cyborg heeft net de vacante titel in de UFC-vrouwen gewonnen door Tonya Evinger in de derde ronde TKO op UFC 214 in juli te verslaan. Deze was vrij gekomen nadat Germaine de Randamie hem had moeten inleveren. De Braziliaanse knock-out artiest heeft sinds haar pro debuut in 2005 geen MMA gevecht verloren en is de meest dominante vrouwelijke MMA-concurrent van alle tijden. Cyborg is echter achtervolgd door prestatieverbeterende drugsaccusaties sinds een in 2011 mislukte drugstest, en Rousey heeft bijgedragen aan die speculaties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws