Ronda Rousey komt 19 mei mee naar Nederland voor WWE Wrestlemania? Nieuws
Nieuws

Ronda Rousey komt 19 mei mee naar Nederland voor WWE Wrestlemania?

Ronda Rousey komt 19 mei mee naar Nederland voor WWE Wrestlemania?

Show worstelen is niet dood, sterker nog het maakt een flinke herstart en komt nu ook naar Amsterdam

Wie herinnert zich de tijden van Hulk Hogan en André the Giant niet? Voor de jeugd onder ons zijn dat wellicht namen die vaag een belletje doen rinkelen, maar voor de ouderen onder ons een feest der herkenning. De WWE beter bekend als Wrestlemania was jaren zeer populair over de hele wereld. Echter leek het een beetje uitgedoofd en van de kaart verdwenen in Nederland, met de komst en groeiende populariteit van organisaties zoals de UFC waar echt gevochten wordt, schoof de WWE als leverancier van nep gevechten een plekje naar achteren. Maar vergis u niet de gevechten mogen dan door velen als nep worden aangeduid, het is niet zonder gevaar en moet met best wat in zijn mars hebben om mee te doen.

Bekende UFC vechters in de WWE, en komt ronda Rousey mee naar Amsterdam?

Recentelijk tekende Ronda Rousey bij de WWE en maakte haar opwachting in een uitdagende pose op een van de shows, wijzende op het beeldmerk van de WWE en daarna een aantal vrouwelijk tegenstanders aanwijzende bracht zij de boodschap ik kom er aan. Geruchten gaan nu dat voor de Europese shows waar ook Amsterdam deel van uit maakt sterren als Ronda Rousey zullen bevatten. Om enkele andere namen te noemen zoals de gigantische Brock Lesnar die ook eerder in de UFC vocht, en die nu Universeel WWE kampioen is of een AJ Styles de regerend WWE Kampioen blijken naar Nederland te komen.

Tot de nok toe gevulde Ziggo dome

Het event zal dus op 19 mei aanstaande gehouden worden in de Ziggo Dome in Amsterdam, op zich een locatie die zich wel kan meten met de Amerikaanse venues van de WWE. De organisatie verwacht deze tot de nok toe te vullen, en dat kan best el eens het geval zijn. Er is nog steeds een grote schare Wrestlemania fans in Nederland en de omliggende landen. En mocht een ster als Ronda Rousey wel mee komen dan is succes verzekerd, alhoewel zij nog geen gevecht geleverd heeft in de US. Wij houden u graag op de hoogte natuurlijk als er meer nieuws te melden is.

Ronda Rousey komt 19 mei mee naar Nederland voor WWE Wrestlemania?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws