Roman Gonzalez rematch met Srisaket Sor Rungvisai live op Sky Sports - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Roman Gonzalez rematch met Srisaket Sor Rungvisai live op Sky Sports

Roman Gonzalez rematch met Srisaket Sor Rungvisai live op Sky Sports

Veel bokspartijen live op Sky Sports in september. De rematch tussen Roman Gonzalez met Srisaket Sor Rungvisai zal live op Sky Sports te zien zijn!

De wraakmissie van Roman Gonzalez wordt live op Sky Sports getoond op 10 september wel te verstaan. ‘Chocolatito’ gaat de strijd aan met de man die zijn ongeslagen record verbrijzelde Srisaket Sor Rungvisai. De dubbele wereldtitelkaart van het Staples Center in Carson, Californië, zal ook Japan’s Naoya Inoue zijn WBO-band tegen Antonio Nieves uit America verdedigt bevatten.Veel bokspartijen live op Sky Sports in september

Roman Gonzalez rematch met Srisaket Sor Rungvisai live op Sky Sports

WBA supervlieggewicht

De Britse ster Kal Yafai, de WBA supervlieggewicht, heeft een oogje op zowel de wereldtitel gevecht met een unificatie en uiteindelijk ‘Chocolatito’, op zijn verlanglijstje.

“Dit is een van die geweldige nachten die de hardcore boks fans en puristen niet kunnen wachten om te zien, maar ik heb het gevoel dat we iets speciaals zien,” zei Yafai.

“Ik zal kijken en natuurlijk Gonzalez is de grote naam daar, maar ik ben nu een gevestigde wereldkampioen, dus een unificatie gevecht met een van de winnaars zou me goed passen”.

De uitstaande kaart is de laatste toevoeging aan een prachtige september maand met boksen, live op Sky Sports, volgend op van het Sky Sports Box Office laten zien van Floyd Mayweather vs Conor McGregor.

Meer hete september partijen

We beginnen met Conor Benn, Joshua Buatsi en Lawrence Okolie in een NXTGEN show op 1 september. Luke Campbell neemt het op 17 september tegen de wereldlichtgewicht kampioen Jorge Linares op. De maand eindigt met Paul Butler en Stuart Hall, die de ‘Battle on the Mersey ‘Bill in Liverpool uitvechten met elkaar.

Het hoofd van Sky Sports Boxing, Adam Smith, zei: “Het bokseizoen herstelt traditioneel opnieuw in september, maar we zijn vroeg in het begin van dit jaar weer met het Mayweather-McGregor mega event.

“We zien dat de toekomstige sterren nog een stap verder gaan, Luke Campbell probeert Anthony Joshua te simuleren door een wereldtitel toe te voegen aan zijn Olympisch goud. Dan sluiten we september met wat belooft een typisch onderhoudende Liverpool kaart te zijn.

“Neem de Zuid-Amerikanen en super-vlieggewicht wereldtitels en een van de beste pond-voor-pond sterren daar in ‘Chocolatito’, volgende maand is een fantastische start voor Sky Sports Boxing”.

Bekijk ook

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

'Klaar om te slopen!' UFC-ster Paddy The Baddy in top shape voor zaterdag

‘Klaar om te slopen!’ UFC-ster Paddy The Baddy in shape voor zaterdag

De Engelse MMA-ster ziet er goed uit

Karate expert vangt klappen tijdens verkeersruzie

Karate Wappie vangt klappen tijdens verkeersruzie | video

Goed kunnen vechten zegt niet dat je ook altijd zal winnen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page