'Roller Coast mijn kloten': Jake Paul neemt UFC'er Garbrandt onder vuur Nieuws
Nieuws

'Roller Coast mijn kloten': Jake Paul neemt UFC'er Garbrandt onder vuur

'Roller Coast mijn kloten': Jake Paul neemt UFC'er Garbrandt onder vuur

Jake Paul haalde uit naar Cody Garbrandt na diens verlies op UFC Vegas 27 afgelopen nacht. Echter liet de UFC'er het er niet bij zitten en had zijn reactie klaar tegen de YouTube-ster, die hem in feite een dwerg noemde.

Jake Paul was er snel bij om Garbrandt in de zeik te nemen nadat de voormalige UFC-kampioen bantamgewicht een verlies had geleden tegen Rob Font. ,,Wat is erger, Cody verliest of hij mag niet in de achtbanen rijden vanwege hoogte-eisen?", Grapte Jake Paul op Twitter.

Uitdager

Voorafgaand aan zijn gevecht met Font kwam Garbrandt terecht in een paar verhitte uitwisselingen met YouTuber die bokser werd. Hoewel Garbrandt nog geen officiële verklaring heeft afgelegd over de tegenslag tegen Font, heeft hij wel al de tijd genomen om op Paul te reageren.

,,Roller Coast mijn kloten", antwoordde Garbrandt op Jake Paul die bijna elke vechter al heeft uitgedaagd. Echter weigert UFC-baas Dana White zaken te doen met figuren als Paul die volgens hem de vechtsporten in een kwaad daglicht zetten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws