Rollbot: Levensechte Jiu-Jitsu pop vecht terug (video) Nieuws
Nieuws

Rollbot: Levensechte Jiu-Jitsu pop vecht terug (video)

Rollbot: Levensechte Jiu-Jitsu pop vecht terug (video)

Stel je voor dat je een BJJ-trainings pop hebt die je met een verwurging in slaap zou kunnen brengen… Welnu, dit zou in de nabije toekomst een reële mogelijkheid kunnen zijn met de Rollbot!

Deze next-gen Jiu-Jitsu-trainings pop is gemaakt om als een mens te reageren op pogingen tot submission. De gewrichten breken en ontwrichten alsof het het geval is bij een menselijk lichaam en, ja, de robot kan met een verwurging knock-out worden gemaakt wanneer er druk wordt uitgeoefend op de nek (het gebied waar de halsslagaders zich bevinden).

Levensecht

De Rollbot is oorspronkelijk gemaakt door investeerder Sam Hon; speciaal voor Joe Rogan, nadat hij het idee van een "ideale grappling dummy" had besproken op de Joe Rogan Experience-podcast.

Het heeft sensoren in de nek die u laten weten hoeveel druk u uitoefent op de halsslagaders. Het heeft een luidspreker in het hoofd die dienovereenkomstig specifieke geluiden zal spelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws